my Friends

click2 laaaa

Friday, March 5, 2010

BangAng!!!!

arini sangat aman damai sampai la tengahari tadi aku dapat panggilan tepon dr adikku ckp psl salesman kete yg dorg berurusan tu.pas letak tepon, darah aku membuak2, rs nk balun org time tu jugak.act, ms ckp kt tepon lg, darah aku dh membuak2.mn taknyer, book dar awal jan, sampai skang x dapat2 lagi ketenyer.loan dh lm lulus. pastu dok berdolak dalih minggu depan la pe la. tu ak bley thn lg.bley plak die kate kt ma aku, ckp sush2 sgt, cancel jer la dripada dok rush die cenggitu.wat die tertekan.bangang!!!pk psl ni jer wat ak geram dh.seb baek ak dok jauh.kalo ak dok kt umah, mmg dh lm mamat tu panas telinga dgr ak ceramah.ngn ma aku, bley la ko ckp belit2. very da kurang ajar,okeh! ni yg wat aku skeptikal ngn keje org melayu neh.org nk tlg die, beli ngn die,bg komisen kt die, buat kite mcm haremmm! aku mintak num fon die,adik aku x mo bagi.takut aku sound la tu. pedulik hape aku. so, dgn jayanyer ak hasut abah g marah die,g jupe manager. kalo mcm ni la staff die wat keje, alamatnyer lingkup la bisnes lu, asek customer lari jer.tgu ler hasilnyer petang kang pas abah abes keje.stupid fucking shit! seb abek tiket flight mhl.kalo x, dh lm ak otw dhni.ish, pnsnyer ati!

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers