my Friends

click2 laaaa

Thursday, March 10, 2011

Antara yang tertarik & menarik

Assalam semua. Ni antara design yang menarik perhatian aku dalam mag pesona pengantin edisi april. Memang aku suka la mag ni edisi mac & april. Banyak info dan design fresh.really love it! Apa lagi kamu semua, g kedai cepat, buy this mag! Hehe
Lyena Vee-tru nokia 5730

5 comments:

  1. bln ni takde budget nak beli pengantin, sbb dah beli ratu sehari

    ReplyDelete
  2. syima: huhuhu. tu la. ratu sehari pon muka depan die menarik. macam tertarik gak nak beli. tapi kene save bajet.huhuhu
    rilla: memang best! suke mac & april edition. and i jumpa design baju nikah yg i berkenan dalam edisi april! hihihi

    ReplyDelete
  3. cantik baju tu... :) mesti ko tgh bz dengan persiapan kawen... ;p

    aku slalu je nak bagi komen kat blog ko, tapi asyik kuar blank je...internet kat ofis ni kot yang problem...huhu...

    ReplyDelete
  4. cik seni: ye ker? tp tenet kt opis ak ni pon asek giler jugk..slow giler.. huhuhu. ala, xde la bz mn pon. ni bru dpt mood nk gerak smula. before ni, aku stop kejap.hihihi

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers