my Friends

click2 laaaa

Wednesday, March 23, 2011

wah!!!!gemukkknyer sayerrrrr

assalam semua.. kamu semua rakyat jelata, ada tak baca kosmo arini. i baca online jer. tapi, ada satu artikel yang menarik perhatian i.okeh, tipu. bukan satu, tapi dua artikel. hihihihi. 1st artikel is this..

source from here kosmo

korang baca la kat ctu. cube tengok gambar ni plak..

Iena 095

sila abaikan benda2 yang berselerak kat belakang tu yer. sama tak?? ni gambar masa die kecik. masa baru 5 bulan. skang da super debab da budak nih, macam dipam2. sama jer macam mummy die. hahaha!!

2nd artikel akan menyusul ya. stay tune!

3 comments:

  1. alololo.. katup2 mata die.. cute sgt..

    ReplyDelete
  2. hehehe...wat muka paling comel la tu... pinjam meow wt props photoshoot bole??? hehehe

    ReplyDelete
  3. KP: hehehe. memang pon. rasa nak lempang jer sebab geram sangatt

    WillBemrs: hihihi. boleh2, kalau die tak sembunyikan diri la. jumpa strangers, die cautious cket tapi die sangat camera friendly. pantang nampak cam, mesti wat aksi lentok2 die. hihihi

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers