my Friends

click2 laaaa

Wednesday, March 30, 2011

can i add on my wishlists? ngeee

assalam. rasanya title telah menjelaskan segalanya. i do have lots of hobbies. seriously, aku sangat suka benda-benda yang art nih. ntah nape, bila fokus kat benda2 art nih, aku jadi leka. walau tak cantik, tak kemas, tapi aku puas ati. ni salah satu bedna yang aku teringin sangat nak ade. damn cute worrr. tengokla pic bawah ni

haaaa..korang tau tak pe benda ni? ni la instant camera polaroid. super cute. pic yang dihasilkan old skool gtew. owh, bestnyer! tapi verangan jer la. mahal kowt cam ni. rm500! pastu film die tu pon tak murah jugak. nape la ko ni comel sangat cam?

damn! yg hello kitty ni laaaaagi comelllll ok, stop verangan. time to work. hehehehe

credit: pic

6 comments:

  1. make a wish selagi boleh. dapat @ tidak belakang cerita.

    hehehe :)

    ReplyDelete
  2. ececehhh...slagi x sampai time nak kawen tu, mcm2 wishlist boley buat kan? :P

    ReplyDelete
  3. nana: hahahaha!! da gelak jahat nih. ala,pas kawen dah xleh wat wishlist ker? nak buat jugakkk!! kate kuat verangan :D

    ReplyDelete
  4. ehh,, kat sunway fuji pnyer brand rm299

    ReplyDelete
  5. ano: yg hello kitty punyer ade? same price ker??

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers