my Friends

click2 laaaa

Monday, March 7, 2011

rindu…

assalam semua.. rindu nak blogging semula. tapi geram sebab my lappy rosak. then i gigih taip entry 4 paragraph kat phone, tapi x sempat save, connction jadi giler dan lost semuanya. huhuhu. apa update terkini ya? hm..

for my side, ma dah bli organza bag untuk letak chocolate untuk kanak2. paper bag untuk yang doorgift biase pon dah ade. then katenyer nak g bli lagi doorgift vip punya sebab aritu tak cukup. kain for pengapit and my family pon dah beli. alhamdulillah.. tak plan pon nak beli kain ni. kebetulan pergi ke tempat yang ada festival tekstil dan terjumpa color yang aku berkenan. apa lagi, terus sambar ar. tapi murah jer la.  tak daya den nak beli yang mahal2. kain nikah den pon tak beli lagi. hihihi. harap2 family aku dan pengapit2 aku tu suka la dengan kain tu. memang ikhlas nak bagi tu..

for his side, dah anta surat untuk mohon book dewan. tengah tunggu feedback jer la. then somewhere dalam minggu ni, kitorang akan pergi jupe ‘designer’ untuk discuss pasal baju. fuh! naseb baek ada jugak benda yang dah buat walau pon mood macam da ilang..

2 comments:

  1. bestnye dpt pegi festival tekstil, mst dpt harga best kan?

    ReplyDelete
  2. kasut pink: ngeee...hehe.. best jugak la. tapi, i have limited time to shop around. dah macam tresure hunt dah. but still kene survey 2-3 shops cos even festival pon, harga dorang tak standard. i think harga i dapat tu best price da kowt.hihi. eh, ade baca pasal rumah u kene pecah masuk. sooo sorry to hear that.. be strong ea dear!

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers