my Friends

click2 laaaa

Monday, March 28, 2011

private entry kah?

assalam..konon nak buat private entry tapi malas. so, biarkan jer la sape makhluk asing ker, haiwana peliharaan ker kalau dorang pandai membaca, baca blog picisan ni. blog ni blog aku. tempat aku luahkan perasaan, tempat aku curahkan idea bodoh, tempat aku bercerita, tempat aku simpan kenangan. kalau datang sini, nak mengutuk aku, stop reading now. get out of my blog. sumpah! aku tengah panas. tengah sakit ati. tengah.. tak tau nak cakap ape. frust kowt. mulai skang, i’m done. i will only do what i need to do no need to nyibuk tepi kain orang. kain aku sendiri plak tak terjaga kang. apatah lagi aku tak suka uncertainty. kalau suka, cakap suka. kalau nak, cakap nak. if not, then say so. tak payah aku buang masa pergi discuss sana cni.that’s it la. bye! tido lagi bagus. maaf la kalau korang terpaksa baca entry bodoh ni sampai abes. ok, dah abes dah. p tido..

2 comments:

  1. em...nape marah2 ni? =(

    cool2...

    ReplyDelete
  2. cik seni: sedih la. asyik kene bangkang jer. macam S**I* la.. frust plus malas nak layan

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers