my Friends

click2 laaaa

Tuesday, March 1, 2011

Update kerr??

Assalam semua.. amboi, title, x agak2. verangan kan? padahal takde update sangat pon. pe yg terkini ek? erm, jap nak pikir. sebab bukan banyak sangat, tapi terlampau kurang kowt.

okeh, kite mulakan.bismillahirrahmanirrahim..

1.erm, catering sebelah aku belom finalise lagi sebab ma too busy untuk pergi jumpa caterer tu. tapi, memang dah janji mulut la. yg btol2 discuss jer, blom lagik..

2. langsir untuk rumah dah bli, ma jugak yang blikan. ma memang cepat bertindak, tak payah aku pening..

3. separuh doorgift vip, ma abah dah bli jugak. dorang bli kt sungai siput,perak katenyer. ma kate lagik murah. yer la, nk banding ngn nilai, konpem nilai lagik murah kowt, tapi kos nk ulang alik nilai tu bape pulak kan?

4. minggu depan aku balik kg nak discuss ngn k.yan pasal pelamin, bilik tidur and meja beradap, test makeup and inai. yang bestnyer, i dapat free gift from k,yan tau sebab i amek pakej die. i loikeee!! hihihi. jugak nak tanya my mum psl khemah sume.

5. aku dah bli barang2 untuk pomander ball yg dibuat dari kertas from daiso. tapi aku tak cuba2 lagi, sebab takde masa. dah siap nanti, aku tunjukkan hasilnya ya.

6. his side, da finalise psl catering tapi i x sure bout the details since that one his mum yg handle. alhamdulillah la, setel jugak 1 main thing sebelah die. tapi yang kelakar, dewan for his side blom finalise. klakar kan? hm..

7. OP DA SETEL!! i mean, dah de la team nyer, cume tunggu dorang bagi quo. pelik kan? dah confirm, tapi x bg quo lagik.. sebab dorang ni kenalan jugak. this time, better trust someone yang kiter kenal. sebab kalo korang semua baca entry sebelum ni pasal OP, memang pengalaman ngeri giler masa tunang tu. sampai sudah la aku tak upload gambar dari OP sebab aku SANGAT tak berpuas ati. OP ni akan shoot for both sides, cuma tak dapat la nk hire OV jugak sbb out of bajet..

tu jer la setakat ni. tinggal dalam 4 bulan lagi b4 majlis. kain nikah tak beli lagi.. design pown tak discuss lagi..tukang jahit tu pown tak tau lagi ktorang nak g tempah ngan die..huhuhuhu. kalo x sempat, aku bli kaftan jer la. x pown pakai jer baju tunang aritu. jimat bajet! hahahaha

2 comments:

  1. Ade jgk jln sikit2.. i da stop tetibe.. nnt br nk cr blk mood yg da hilang..huhu

    ReplyDelete
  2. kasut pink: ye ker u? alaa, banyak yg gerak tu, my mum la. i ni slow gilerr. mood da ilang. kite wat doa selamat jer la, xyah prepare macam2.hihihihi

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers