my Friends

click2 laaaa

Friday, November 9, 2012

alamak! malunyaaaaaaaaa

Assalam semua,

pagi ni de benda cemas berlaku.huhuhu. mana taknyer, i dah elok2 letak barang semua dalam kereta and i locked it dengan kunci kete kat dalam!! huhuhuhu. 

dahle enjin dah start.nak bukak tingkap pon takleh sebab rapat. selalu tingkap tu i tak tutup rapat. huhuhu. panik dah ni. naseb baik la i dok apartment, de guard. i pegi pinjam hp guard la call hubby. nasib jugak hubby mau angkat since num tak dikenali kannnnn. masa tu hubby dah sampai umah MIL dah..

hubby sampai half an hour lepas tu. memang de kunci spare kat hubby. disebabkan itu, i masuk keje lewat arini. kul 8.20am! aduhaiiiiii. padahal dah kuar awal dah. sementara tunggu hubby tu, dok tengok la burung2 berkicauan, ayam tengah cari makan suma. siap terpikir nak p joging seround kot2 la hubby lambat sampai. hahahaha! sengal tak i! berangan lebey niiiiii




3 comments:

  1. hehehe..it happens..sorang2 takpe lagi..i aritu terlock dr luar dengan my son skali ada dlm keta..tgh psgkan car seat dia..so dia duduk kat tpt driver sambil main kunci kereta..lps pasang car seat i tutup pintu..n masa tuh jugak dia pgi tkan lock! berpeluhh kejapp!!..nasib baik i dah siap2 turunkan sket window..so bole seluk2 tgn..bayangkanlaa kalau i tak tergerak hati nak turunkan tgkp msa tuh..dahla hp smer dlm keta..n pak gad pun jauh nk pgi panggil..takkan nk tggl baby dlm keta sorg2 kan?huhuhuhu..

    ok nnt i visit ur page..
    welcome to visit and LIKE my page too :)
    www.facebook.com/VItaminOnlineStore

    ReplyDelete
  2. hehehe..nasib baik ade spare key kan?

    ReplyDelete
  3. fara fadzil: selalu i bukak tingkap cket. ni memang terlupa nak buka. huhuhuhu. kelakar pon hado.hikhikhik

    cheyan: kunci spare memang hado, tapi dalam wallet yg dah masuk dalam kete jugakkk.adoilaaaa. guard tu skang dah cam muka i, sengih2 ja. :D

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers