my Friends

click2 laaaa

Friday, November 9, 2012

alhamdulillah..training Hussein berjaya

Assalam semua!

alhmadulillah..alhamdulillah.. alhamdulillah.. syukur padaMu Ya Allah.

semalam Hussein sampai rumah lewat sebab abahnyer ade keje. pas main2 jap, dekat kul 11malam, i letak dalam crib. acah2 kejap then tiba2 dia terperasan dia dalam crib. mula la start radio. tapi sikit2 je. pastu i cakap elok2, Hussein kene tido sini. dah lewat ni, time to sleep dah. tengok die pon dah nantok2. i bagi toy untuk dia main. pastu i duduk atas katil i tengok cite. ala, sebelah je pon katil i tuh dengan crib. then, i jeling2 tengok Hussein. die meniarap, main2 mainan yang hado. pastu dah penat, nanges lagi...aduhhh. tapi, kurang la dari malam sebelumnya.

i tengok jam dah kul 12 tegah malam ni. dak tecik ni dok merengek2 lagi. i pon, jenguk kat crib, sengih2. pastu i mengiringkan dia, then tepuk2 montotnye sambil zikir. memang sekarang ni zikir adalah lullaby dia. tepuk2 je terus terlelap. dah memang ngantuk sangat kan. and i tak tau la Hussein ada nangis tak selepas tu. kalo ade pon, nanges slow2 je kot sebab i memang tak sedar langsung sampai la pukul 5am pagi tadi. and Hussein still sleeping! alhamdulillah..pastu i angkat je bagi susu. dah halfway menyusu, baru la Hussein tersedar. penat betol la tu. hikhikhikhik



2 comments:

  1. yeahh...esok mesti da xnangis da..hihihi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, dah tak nangis dah. nangis bila lapo nak susu je. hihihi

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers