my Friends

click2 laaaa

Monday, November 12, 2012

Selamat 6mo Hussein!

Assalam semua!

hussein dah 6mo! happy 6mo sayang! semoga kamu membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. aminnnnnn.

dua benda yang tengah bermain2 di pikiran mak kamu sekarang ni. satu, nak pi buat akaun untuk hussein.tabung duit syiling yang mak abah tabungkan untuk Hussein pon macam nak penuh dah.

dua, nak start solid food untuk Hussein. hurm, tengah berkira2 nak bagi Hussein rasa apa dulu as first solid food. apa ek?






4 comments:

  1. hye..baby kita lebih kurang sebaya. baby i 9/11 baru ni genap 6 bulan. apple as her 1st solid food.. ingt nk buat jugk entry dia 6 bulan.. =)

    ReplyDelete
  2. Ala comel menantu ni..eh eh eh.. Tetiba plak kan.. Happy 6 mos hussien. Solid food alya yg pertama buah pear..tp lepas tu krmbung perut..tried kasi lobak..ok.. Hehe

    ReplyDelete
  3. Happy 6 mo ensem boy..putih btl dia.geram tengok..

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers