my Friends

click2 laaaa

Tuesday, November 6, 2012

Hussein kene marah!

Assalam semua,

now, entry tak menentu la kejap ade, kejap takde. hurmmm..bila ada masa tu memang i buat 2-3 entry sekaligus buat scheduled entry jugak. tapi bila tak buat tu, sunyi sepi je la jawabnya. 

termasuk semalam, dah dua hari Hussein buat perangai takmo tido dalam cot. kul 3-4 pagi die berjaga. agaknyer dah terbiasa tido ngan i kot. ishh, takleh jadi nih. time kecik, boleh je tido sorang2 dalam cot. dah besar, nak merengek plak. semalam i biar je Hussein bising plus merengek dalam cot. lama jugak ar. sampai i dah membebel2 marah dah. last2 i angkat , letak atas our bed, terus diam. nampak sangat kan? huhuhuhu. so, i cakap la leklok Hussein kene belajar tido dalam cot. tak muat nak tido sekatil with abah and mak. entah die paham ke tak, tak tau la. pastu i tepuk2, suh tido. mau plak die tido. aduyai....

pukul 4am, takmo tido
so, camne nak train suh Hussein tido dalam cot balik? aduhhhh, no more outing or sleepover until Hussein nak tido dalam cot. okayyyyy?



5 comments:

  1. hehehe..sama cam Alya..kul 4 pg dah bangun kejut mak dia mintak angkat..huhuhu

    ReplyDelete
  2. cheyan: tu ar. masalahnyer, Hussein bangun kul 2.30 untuk menyusu, then die tido. pastu kul 3am, i angkat masuk cot, die etrjaga dan merengek bising takmo tido dalam cot. sampai kul 4. mana i tak marah. i tak cukup tido, die pon tak cukup tido. huhuhu. cian Hussein kene marah..

    ReplyDelete
  3. hehe farish mmg cnfirm akan bangun merengek kul 3-4 pagi sbb nk susu...lps i angkat atas katil, mmg malas dh i buh dlm baby cot...hehe

    ReplyDelete
  4. nana: tu yg i buat selama ni. now, Hussein dah pandai, takmo masuk cot langsung. seksa jiwa raga i nak train dia semula..

    aty: tu la pasal nya. dah makin besar, makin bergeliga :))

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers