my Friends

click2 laaaa

Wednesday, November 21, 2012

Hussein dah berjaya merangkak! - 20 nov 12

Assalam semua,

mood blogging ke laut. camne nak pi carik balik ek? hurmm. banyak story yang terhutang, yang belum tulis. untuk kenangan kan. if not, nanti2 lupa.

ni la beg diaper Hussein.satu kerusi tu ha.besar gedabak kan? tu yang sumbat suma tu.hikhikhik.

pastu kan, semalam SIL cakap, hussein dah merangkak! yeay! selama ni dok gostan ke belakang je. semalam, die baling badan ke depan, gostan ke belakang, baling badan ke depan lagi, goyang2 cket pastu gerak ke depan and sampai kat Siti! lalalalala


ruginya tak dapat tengok depan mata. ni la nasib ibu2 bekerja kan..semalam kat rumah, tak plak Hussein tunjuk skill kat I. dia goyang2 n baling badan ke depan je. penat dah kot praktis kat umah Siti die.hikhikhik



6 comments:

  1. mikha pon dah merangkak tapi 5,6 steps pastu benti...menyulur jer la...hadoi malas nye anakku! tahniah hussein dah crawling...:)

    ReplyDelete
  2. hussien dah bape bulan pndai merangkak ni?

    ReplyDelete
  3. hahaha.amboi besarnya beg.....

    Good boy hussein.....awal tu pandai merangkak...

    ReplyDelete
  4. wahhhh bagus2! farish pemalas, duduk tak reti & merangkak pon tak reti lagi...hahahahaha...cian anak i tu

    ReplyDelete
  5. mommy cha:ala, ni pon baru2 belajar. takdenyer die merangkak all the time. tengah cari teknik kot :p

    ciknaa:hussein dah 6mo 1week++

    vee: besar gedabak kan? harta karun tu. kalo p jalan2 tetibe nak overnite sehari, memang takde hal la for Hussein :D

    nana: ni tak reti duduk sendiri lagi. i bajet die belajar duduk dulu, rupenyer mau merangkak dulu. hikhikhik

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers