my Friends

click2 laaaa

Wednesday, December 28, 2011

shopping tv!!!!

assalam semua! maaf menyepikan diri. alkisahnya, plan last week, nak pindah rumah.tapi, tetiba tukar plan sebab rumah takde letrik! huhuhuhu. so, dah g setelkan dengan tnb. harap2 weekend ni ado la letrik nyer ha..
jumaat lepas, after tukar plan tak jadi nak pindah rumah, kitoarng g makan kat sunway piramyd.

before nak masuk parking tu, nampak ade banyak banner cakap ada exposale courts. i yang asal-asalnya nak p shopping kat jj, trus la cancel plan lagik. pas makan, berdesup ke exposale tu. tengok2 barang. masa tu, bahagian furniture, tak abes setup lagi. so, jalan2 kat bahagian eletrik. tengok2 tv. tapi ada fridge and washing machine jugak. and memang banyak free gift yang ditawarkan. since washing machine dah ade, so, kitorang takde la tengok2 kat part tu. dah belek punya belek, terbekenan dengan yang sony punya :p awal2 nak cari yang 40inch ja since rumah kitorang pon tak besar sangat. tapi bila tiba kat sana, rasa macam 40 inch tu kecik plak. ya, i know. dah rambang mata kan? hikhikhik

last2, kitorang decide amek smart tv sony 46inch. dapat free gift blu ray dvd player n wifi usb. siap die bagi lucky draw lagi. hubby cabut, dapat bola adidas. i cabut, dapat hdmi cable. from sony jugak. hehe. pricewise, i think sangat ok la. so, kitorang dah ade tv! yeay!! tapi, letrik plak xde. sob..sob..sob..

p/s: harap2 weekend dapat masuk rumah. aminnnnnnn. eh, tau tak kat mana nak beli perabot kat puchong? i mean, yang service die ok la. yang boleh delivery same day ker.. and tak mahal sangat.hehe

4 comments:

  1. duduk kat puchong ke?
    kat kawasan mana tu? :)

    ReplyDelete
  2. bakal duduk..kat bukit puchong 2. deakt dengan tol puchong gateway tu. hehe

    ReplyDelete
  3. huhu bestnyaa..how much tv 46 kt expo vee? i punya 32inch je.sbb beli b4 kawin.hahaha.tgu rezki later on jela nk tkr tv..huhu..

    ehhh i kat puchong prima :) dkt je.sebelah2 dgn u. (waves) hehe

    ReplyDelete
  4. lisa: we all dapat price 3.3k. bayar pakai credit card, 0% untuk setahun. eh, dekat2 kiter rupenyer! (waves2x). hehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers