my Friends

click2 laaaa

Sunday, December 4, 2011

Simptom

Assalam semua..second trimester ni vee banyak ada simptom2 ni..

->pelupa.kadang tu vee dah halfway nak buat something,bley plak lupa. Macam tadi,dah nak tutup tingkap,tarik langsir dulu. Pas tarik langsir,bley plak lupa nak tutup tingkap..

->sakit kepala.memang selalu sangat sakitnya. Tak tau la sebab power spek rendah atau memang sebab pregnant

->asyik nak terkencing.kalo minum air je,mesti nak p toilet.malam before tido,memang vee elakkan la minum air sebab malas nak bangun p toilet.tapi bila kurang minum air,sembelit plak..

->sensitip.cepat je rasa nak nangis.tambah2 bila teringat ma abah kat penang. Memang dah slalu smokey&shirou tengok mami dia nangis

->suka teh o.before pregnant,memang tak suka pon teh o. Tapi skang ni,memang asek rasa nak minum teh o ja. Tapi kalo minum lebih dari 1 cawan sehari,mula la nak migrain..

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers