my Friends

click2 laaaa

Thursday, December 8, 2011

Checklist baby

Assalam semua!
dah lama nak buat list barang baby nih. asyik tertunda and malas jer. hehe. okeh, list ni i edit form list permata hati and i letak sbijik2 yg littlewhizz punya. penyakit ‘m’ nak merge kan dua2 sebab i rasa list littlewhizz tu berguna jugak. hehe. inilah list i. tapi tak semua i nak beli before deliver. ada yang akan i bli after deliver. hehe

Checklist baby (edited from permata hati)

Checklist baby 2nd (from littlewhizz)

3 comments:

  1. thanks for sharing :) pening kalo xde checklist kn bile nk shoping brg baby.. hihi :)

    ReplyDelete
  2. mase pi butik baby fiffy diorang ade bg checclist..kertas warne pink lg..weeee..suke2

    ReplyDelete
  3. elle's laaa~: hehe. no prob. me pon cilok from google and edit cket. tu pon malas nak edit abes, tu yg ade 2 checklist. hikhikhik :p

    puan sue: ye ker? bestnyer!!! i tak tau la bila boleh start shopping abrang baby nih. sebab skang tengah nak pikir nak pindah masuk rumah plak. hm...

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers