my Friends

click2 laaaa

Wednesday, December 7, 2011

Stretch mark?

Assalam..

Went out for shopping. Xde cari pape sangat pon,cuma beli cream ni ja..



Why? Sebab dah mula nampak strecth mark! Huhuhu.bli kat watson.rm19.90 kalo tak silap.

Pastu beli jugak yang ini..



Sebab dok baca2 kat tenet,orang kata supplement ni bagus.nak try la jugak since i tak minum susu.pil calsium yang i consume,takde DHA rasanya. Next checkup,will consult doc,ok ke tak supplement ni. Beli kat watson jugak,rm51. Tahan untuk sebulan sebab ada 30biji ja.

Sempat menyinggah kat kedai v mum tadi.ok,baju die sume tak lawa. Tak kena dengan selera i,plus mahal weyh! Pastu ingat nak beli seluar. Tapi tak cantik design die..baik i beli kat miki maternity tu,padini punya.design lagi lawa,harga plak sama ja..comfort pon comfort sebab dah beli jeans sehelai.tu jer la jeans yang boleh pakai.yang len suma sangkut perut.hehe

Ok,nak sambung tengok garfield kt tv2! Cutenya!!

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. hi dear.. u beli palmer's cocoa butter yg biasa ke yg for pregnant? dia ada 2 tau. hehe

    ReplyDelete
  2. erk, x sure plak. tapi tengok label kat blakang untuk stretch mark during and after pregnancy. kat watson yg i p, ada jenis ni jer. salah ek? kene beli lain la ni. hikhikhik

    ReplyDelete
  3. ooo sbb i punya lain. mmg ada gambar org pregnant depan tu. hehe. kat watson aritu pon i ada jumpa yg biasa punya dgn yg pregnant ni.. tetibe tak sure hihi

    ReplyDelete
  4. dear, yang tu oil ke cream? sbb i jumpa yang de gambar orang pregnant tu, tapi oil. nanti i p survey watson len plak. kot2 tempat i p tu stok dah abes ke. hehe

    ReplyDelete
  5. lotion... i beli yg lotion, free cream yg kecik..

    ReplyDelete
  6. macam ni -- http://4.bp.blogspot.com/_O0w2buMCMYo/TP4f2-F0xfI/AAAAAAAAARk/k_tMQv0T2Yw/s1600/cocoa+butter.jpg

    ReplyDelete
  7. su pakai minyak jugak..sapu lepas mandi..setakat ni ok lagi

    ReplyDelete
  8. xoxo--eena: alorrr.. masa vee beli, takde pon camni..hm...takpe pakai dulu, tengok ada effect tak. kalo tak, vee p cari len. hehe

    puan sue: yg oil pon ok ek? nak amek oil aritu tapi knowing me yang suka letak barang merata-rata plus kucing yang suka jatuhkan barang mami dia, maka tak jadila amek yang oil. hehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers