my Friends

click2 laaaa

Friday, December 2, 2011

Breaking dawn

Assalam..

Ini cerita minggu lepas.jumaat lepas sebenarnya. Lepas checkup,husband bawak p tengok citer breaking dawn. Yup! I memang folo citer tu dari awal.hihi





Suprise cket sebab rupenyer amek seat best. Trus order makan skali sebab blom dinner. Tapi food die tak sedap sangat pon. Biase2 je. And servis die pon kureng cket. Oh ya,bantal n blanket kne sewa,rm5. Kalo gsc,dah memang ade,takyah sewa2 pon. But i'm happy la.sebab dapat tengok movie tanpa sakit pinggang.hehe

Pe yang menarik pasal breaking dawn ni? Em,kalo memang fan,mesti kene tengok. Cuma banyak scene kene cut la and ending tetiba je. Kate pon part 1 kan.huhu. tapi wedding dress and wedding shoes bella saaaaaangattttt cantik! Jeles giler! Simple tapi menggoda! Owh,sampai skang terbayang lagi wedding dress die..

Nampak macam jacob dah kecik cket banding dulu.si edward plak macam berisi cket. Ke mata i je yang nampak camtu?

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. best kan..! rugi sape x lyn dr new moon...huhu
    wedding dress bella mmg cantik, nmpk sopan kt dpn tp seksi kt belakang, hikhi

    *perasan x kali ni, jacob byk scene yg pakai baju..hikhik :P

    ReplyDelete
  2. suria: btol3x! rugi sapa tak layan citer nih.hehe. tu ar, depan nampak sopan jer. tengok belakang, menggoda giler. tapi memang cantik sangat2x..jacob kurang tunjuk body, tapi still hensem. ngeeeee :p

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers