my Friends

click2 laaaa

Wednesday, December 14, 2011

Mana nak cari tilam kekabu?

Assalam..

Tengah survey2 kat tenet nak beli tilam kekabu untuk baby. De jumpa few blogshop,tapi tak sure mana yang elok. Plus tak banyak review kat blog lain. Ke i yang tak jumpa? Hm...

Mode adalah cuak sebab arini dah cukup 5bulan tapi preparation barang baby tak gerak2 pon. Huhuhu..dah halfway dah perjalanan i as perempuan ngandung rupanya...alhamdulillah..

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. saye beli jer kat nilai..lepas tu carik kain tempah kat kawan mak..:) on9 pon cantik2 gak..:)

    ReplyDelete
  2. hi vee..
    sy de review sal tilam kekabu nih..jemput la singgah..=)

    http://fiezaliesa.blogspot.com/2011/11/tilam-kekabu-untuk-si-kecik.html

    ReplyDelete
  3. vee...i tgk kalau kat selangor kn, byk jual tilam & bantal kekabu tepi2 jln jer...hehe

    ReplyDelete
  4. su ni dah 7 bualn pun xready brg lagi..bulan depan kena pulun cari brg

    ReplyDelete
  5. aTy _faRed~: ingat nak buat camtu jugak. but, since rasa macam tak tau nak tempah kat mana, i nak beli online jer kot.tapi, memang rambang mata neyh! hehe

    FieZaLieSa: thanks dear! i tgh zoom kat fb kak junita! hehe

    ~ NANA ~: memang banyak, tapi area i duduk ni takde. aritu i g kuala selangor, agak menyesal jugak tak beli terus. nak g semula, agak jauh jugak. hehehe

    PUAN SUE: wah! kene skaligus ar shopping! hehehe. i takut i tak larat nak jalan bila perut dah besar nanti..

    ReplyDelete
  6. kat kajang rasenya ada~ jalan nk pegi ke bangi..jalan lama tu..
    tepi2 jalan tu biasa ada org jual dalam car boot.

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers