my Friends

click2 laaaa

Tuesday, December 13, 2011

next checkup

Assalam semua

me slalu lupa nak check bile next checkup. nasib baek tadi tergerak ati nak check kad klinik. next checkup i adalah pada JUMAAT nih!! owh, tetiba i cuak.. sebab i rasa lately i makan banyak. tambah2 masa balik penang aritu, berselera sungguh! matila kalo berat naik lebih dari 3kilos. i taknak minum air gula..huhuhuhu. baca kat blog2 mommy to be, dorang cakap air gula tu tak sedap! huhuhu. eh jap, klinik swasta pon kene minum air gula jugak ker? hm..

semalam perut rasa sangat tak best. berangin semacam jer. terpaksa mintak minyak panas dari member. tapi minyak tu tak panas sangat la. kira light2 jer la. pas sapu2 tu terus tertidur. rasanya mesti sebab makan sambal petai banyak sangat. tambah plak dengan durian kan. memang heaven la balik rumah. kalo dok lama2 kat umah, mesti demok balik. hahaha!!!! ni kat opis dah rasa mata mengecil. tak cukup rest la. rasa nak cuti lagi jer. tapi takut bazir cuti plak..

sangat2 berterima kasih kat my parents sebab sanggup melayan kerenah anak dorang nih. nasib baek i tak balik slalu kan.hehe

p/s: harap dapat pindah rumah sendiri as soon as possible. kunci dah dapat tapi kitorang plak takde masa nak mengemas suma..

7 comments:

  1. i punya check up next weeks..tapi esok kena lah tadah tangan buat BSP utk diabetes..ades!

    ReplyDelete
  2. yup swasta pon kna minum if family history ada diabetic :) tp org ckp kat swaste air gula dia best sbb dia bubuh perisa sirap/ribena...hehe

    ReplyDelete
  3. abis la kena minum air gula pasni, hehe... eh kt swasta air gula die best? betul ke? hehe

    ReplyDelete
  4. mommy_cha: sakittt tuuuuu.hukhukhuk..

    nana: Oooo..kalo de diabetic ek. tapi me takde history rasanya. erm, harap2 tak kene la telan air gula tu. pray..pray..

    liyana: best ker? macam best jer nak try. hahaha!! takmo la try. surrender awal2 neyh. hikhikhik

    ReplyDelete
  5. kalu yg xde history diabetic pon, tp kalu berat naik mendadak, doc akan suh minum air gule gak. tp tu la..i pon dgr yg kt swasta die ade letak perisa2, jadi shodap la sket nk minum. hehe

    ReplyDelete
  6. ciksuen: hikhikhik..kalo kene minum nanti, i kaborkan kat cini shodapp ke tak ek. tapi dalam ati still cakap tak shodapp.hehehe

    ReplyDelete
  7. ila dulu minum air gula 3x. huhu... rasa pening, nak muntah!!

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers