my Friends

click2 laaaa

Saturday, December 31, 2011

Exchange Link

Assalam!
Vee tengah nak update list blog kat sebelah. dah cacamarba jadinya kan? tapi amek amsa cket la since buat time opis hour ni kan. hikhikhik. sapa2 yang nak tukar link sila la letak komen beserta link skali ek. nyatakan jugak anda m2b or b2b or just nak tambah kawan. hehehe. tenkiu! Big Grin

14 comments:

  1. http://mainkawenkawen.blogspot.com/
    add kita kat list awak. hehehe.. thanks.

    ReplyDelete
  2. baru nak start berblog.. https://munzirahimphotography.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. mommy cha datang..im m2b...=)
    http://sharemyloves.blogspot.com/
    tata!

    ReplyDelete
  4. thanks ain! dah add dah. hehehe

    munzir: wah! my OP ada blog rupanya. baru cheq tau.hikhikhik. slamat berblogging! ops, dah add dah ya :)

    mommy_cha: dah lama follow, tapi i baru nak update links. hehe

    ReplyDelete
  5. add saya juga
    http://wailinthelifestyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. i'm here
    http://queen-of-colors.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Lady WaiLiN n e k i n ♥ y u s r i: done! hehe. thanks guys! :)

    ReplyDelete
  8. Mee tooo..

    http://eiyzniey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. mommies!!

    buatgapo.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hi vee!i am m2b :)

    http://krlisa2011.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. eiyzniey & iizla: done! thanks guys!

    Khalisa Ridzuan: i dah add u dah sebab memang dah folo u before nih.hehehe

    ReplyDelete
  12. follow u...

    follow me back k... :)

    ReplyDelete
  13. anis: done! hehe. thanks dear! happy preparing!

    ReplyDelete
  14. am m2b :D

    www.amalini-pregnancyjournal.blogspot.com

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers