my Friends

click2 laaaa

Wednesday, July 25, 2012

Hussein nak sembang laaaaa

assalam semua!

entry before bukak posa. arini bukak posa sorang2 sebab hubby kena keja. hussein dah 2months 13 days. dari minggu lepas lagi hussein dah try nak berborak. tap minggu lepas, cket2 je kuar suara dia.this week dah pandai berpanjang panjangan dah. tak caye? tengok ar ni. ni vid baru tau. hussein mabuk nak berborak :)



btol kan i cakap? hehehe. asalkan bangun je, nak borak. kalo siang, i layan la. kalo malam2, i buat tak tau je sebab nak ajar dia suh tido malam kan. sebab gian nak berborak, mula la air liur die menyembur2.dah jadi belon dah dah. abesla rambut i gugur. huhuhu. okeh, selamat berbuka! :)

5 comments:

  1. alolooo.. cuweet la hussien ni... :)

    ReplyDelete
  2. haha sama la dgn farish...baby yg umo 2 bulan lebih mmg suka bercakap kot kn? hehe

    ReplyDelete
  3. hihi.klaka je dengar die ckp. ntah ape die ckp pon tak tau.layankan jer laaa. hikhikhik.

    nana: agaknyer kot. kalo farish borak ngan hussein, msti syiokk tgk kan? :p

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers