my Friends

click2 laaaa

Tuesday, July 31, 2012

Babysitter area Serdang

assalam semua..

tengah menahan ngantuk nih. arini first day keje. tahan ngantuk sebab tak tido lepas sahur tadi. bangun kul 4am weyh. tido plak kul 11 lebih. kene adjust time tido nih. hurmmm

alhamdulillah, dalam mengantuk camni, tadi p pam untuk sesi pertama. dapat la 6oz. alhamdulillah syukur, ada rezeki untuk Hussein walau perut dah mula rasa berkeroncong nih. sebenarnya boleh pump lebih lagi tapi taknak push diri to the max sebab takut kang pening lalat plak. first time pump tengah puasa kan. sebelum ni df je. df tak sebanyak hasil masa pump. kat opis ni, cuma i ngan sorang akak je yang mengepam. yang lain, baby dorang dah campur fm. tapi akak yang mengepam tu pon tak pump time bulan posa sebab production merudum. so, i sorang2 la. bosan jugak sorang2 nih. kene kuatkan ati demi Hussein. time pump je, tengok gambar2 Hussein kat phone, video Hussein sibuk nak cakap2. hehehe

for the time being, Hussein dijaga oleh MIL. after raya, i kena cari babysitter la or nursery. but i prefer babysitter sebenarnya. sapa yang tau any babysitter area dekat2 dengan UPM serdang or kat bukit puchong,please let me know ek. pls sangat2. tengah buntu nih...


4 comments:

  1. alalala..
    macam comel jer "mari belajar tengok tangan"..
    hahaha..
    haah..nak dapat sorang nih pon jenuh susah payah..
    so kalau boleh nak brenti keje jaga sendri..huhu...
    kucing pon sayang bagai nak rak..nih kan plak anak..
    me nanti bagi my mom je jaga for a while..

    ReplyDelete
  2. hikhikhik..kan? gaya macam tengah tengok jam. pastu dahi berkerut-kerut sebab tengah fokus tengok tangan. kelakar sangat! ngeee. tu ar pasal, nak dapat sorang pon berhempas pulas. memang kalo mampu, i dah berenti dah, nak jaga sendiri. syukur mak u bley tlg jaga. prefer family sendiri kan, takde la susah ati sangat, ye x? [:-bd]

    ReplyDelete
  3. Lorrr...salah post rupanya i pegi komen..i nak komen kat post kidnap tu..hahaha..bijak..bijak cik puan nih..hahaha...
    tu lah kalau mak jaga kompem tak kena dera..gi keje pon aman jer..huhu

    ReplyDelete
  4. cik neyna: hikhikhik. i dah agak dah. tapi takpe, as long as i paham, kira ok la kan. hehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers