my Friends

click2 laaaa

Friday, July 20, 2012

Paranormal or my imaginations??

Assalam,

Entry semalam adalah auto publish.masa tulis tu i baru dapat call ada orang tu nak pergi tengok wayang. So, memang agak emo la time tu sebab kena tinggal ngan hussein. Padahal masa tengah tunggu hari dulu, i pergi tgk wayang tengah malam tau sebab takde tiket punya pasal but still nak tengok. See? Im a kaki wayang ok.ntah sape la yang ajar i nih.hehehe

Semalam jugak, i jumpa sorang member. She said sokething yang buat i reflect back apa yang jadi kat i right before magrib ari rabu lepas. I tengah lepak atas katil teman hussein berborak. Rocker dia ada kat bawah, sebelah kanan katil. Masa tu aircond baru on. Then i perasan dari pandangan sisi, macam rocker tu berbuai,just 1 time. I terus pusing tengok betol ke tak. I think betol sebab toys kat rocker tu still bergerak. Hurmm.terpikir gak,takkan sebab aircond? Aircond takde ar kuat camtu. I tengok lagi ,kot2 nak bergerak lagi. Takde pon. Masa tu i malas nak pening-pening pikir so i diamkan ajer.after dinner,i dh terlupa pasal tu. Until i jumpa member i semalam. She said something yang buatkan i berpikir ape benda tu sebenarnya. Memang tiap-tiap malam i pasang ayat quran start magrib sampai pagi.kadang siang pon i pasang sebab hussein suka. I nak p jumpa ustaz nanti,nk tanya ada benda tak kena ke. Bukan la i nak superstitious,tapi berjaga2 itu lagi elok. sebab benda2 macam ni memang wujud kan.jin n syaitan memang ada. Budak kecik kan bley nampak apa kita tak nampak. Hussein memang suka pandang atas, kat kipas,kat lampu pastu senyum2 agah benda2 tu. Kalo agah je,i tak kisah. Sebab beberapa ari lepas,die mengaruk taknak duduk sorang2 dalam bilik.dia dah tido,i kuar bilik jap je,dia dah ngaruk. Dia bukan jenis camtu. Dia jenis kalo perut kenyang and memang dah ngantuk, tengok xde orang dekat ngan dia,dia layan diri ja nak tido. Agak2nye apa ek? Paranormal betol ke or my imagination jer? I prefer my imaginations je. Hopefully..ya Allah,jauhkan la anasir2 luar dari menggangu anakku.ku mohon bantuanMu ya Allah. Hanya kepadaMu aku memohon dan meminta.amin yarabbal alamin..

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. tp mak i cakap baby yg belum nampak sepenuhnya ni atau still baby dalam bape bulan tah, dia main ng uri dia. tah betul tah idak. QARIN ke?
    tp husband i tak caya main ng uri. mesti dia kta i merepek. haha. habis tu senyum, gelak ng sapa kan. jeng jeng jeng..

    ReplyDelete
  2. Yatie: bila pikir balik,i pon seram. berani sebab anak je

    etty: i percaya ada Qarin. tp usually qarin kacau usik2 je.ni dua ari dia nanges xnk berenggang.lepas dua hari tu,dia ok je.i tinggalk sorg2 dlm cot pon ok..hurmm.ntahla apa sebenarnya..

    ReplyDelete
  3. anak i pun mcmtu.i mean suke pandang atas je....senyum2...tp xda ngaruk...tp tiapkali die pandang atas,mak i bc ayat kursi kt die.....xtaw la die pndg tu sbb nmpak apa2 or sbb lampu punye cahaya tarik phatian die.....

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers