my Friends

click2 laaaa

Monday, July 2, 2012

rushing nak bersiap!

assalam peeps!

i tengah bersiap untuk bertandang. dah siap nikah sebelah pagi. alhamdulillah, dah selamat jadi wifey akhirnya. punya la nebes.dalam ati ni, dag dig dug, tuhan ja yang tau. orang makin ramai kat luar tu. riuh rendah je bunyi. nama pon kenduri kannn.takkan la nak senyap2 kowt. eh, ade jugak orang buat kenduri ari isnin ek? ada ke orang nak datang? sukati i je kannnn.

takde la. ni tengah mengenang setahun yang lepas. hikhikhik. arini genap setahun when our hands hold together till forever..insyaAllah..tahun lepas kami berempat sahaja. hubby, me, smokey and shirou. this year dah tambah lagi sorang, Hussein :) alhamdulillah atas rezekimu ya Allah..



bila ingat balik, rindu nak jadi gila buat persiapan kawen. banyak benda jugak buat last minute. bad habit btol.hehehe. takpe, nanti buat persiapan besday hussein la.skali ngan smokey and shirou ya. save bajet.muahaha


to Syed Abdul Rahman Almahdaly, happy 1st anniversary sayangg!i dunno how to berjiwang2 here. as long as u tau how much i love u, cukup la kan.
  • thanks sebab jadi hubby yang penyayang even though ade jugak u buli i time i dalam pantang.huhuhu :p
  • thanks for always being there for me. 
  • thanks sanggup layan i bila i cried like a baby. 
  • thanks sudi teman i dalam labour room satu ari suntuk..
  • thanks teman i tido kat spital. first time kena warded, takde la rasa horrible sangat.hehe
  • thanks tolong jagakan smokey and shirou while i'm not around
  • thanks sanggup tunaikan my wishes yang mengada2 nih nak itu dan ini
  • many2 thanks la pendek kata. nak listkan kat sini tak muat..



3 comments:

  1. Happy annivesary Vee..setahun dah..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. thanks darlinggs! :) alhamdulillah..

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers