my Friends

click2 laaaa

Sunday, May 9, 2010

datingg!!

yesterday i went out wif him as usual.before heading to sunway, we singgah at mcd ss15 to pick up my bling2. bling2? hehe. cute stuff yang people lekat kat tepon la. he regarded it as my another hobby. is it? hm..
yan aku tau, aku perlu menyibukkan diri. aku x mahu layan perasaan lagi. cukuplah.. menangis air mata darah sekalipun takkan membuat Aja hidup kembali. maybe it hurts too much because i wasn't ready for this. i get it, i'm still in shock..
bila sampai kat sunway, ktorang beratur utk bli tiket wayang. no more toy story.huhu. so we opt for furry vengeances. then headed to sakae sushi for lunch. cter tu mmg kelakar sangat.really! then jln2 dalam sunway tu looking for another bling2 because aku rasa swarovski yang aku beli tu agak kecil. then otw blik, singgah equine, lepak ngn kwie jap. then balik.. pas balik, cepat2 pagi cari A'asan nk teman tido..
that's what happen yesterday. today, aku just lepak at bilik. masak sardin, goreng telur because all of sudden rasa nak makan sardin. sedap juga walaupon cume sardin.mungkin sebab masak sendiri kot. kalo de fridge, lagi best kot. can simpan drummet, cheese n ice cream! hm..
p/s: aku sedar entry ni seolah karangan jer. pe nak buat, mood nk tulis benda2 happy xde walaupon aku senyum kat orang sekeliling..

2 comments:

  1. tulih elok2, baru kawan hang suka baca...

    ReplyDelete
  2. xde mood do... nk balik umah...banjer ar aku :D

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers