my Friends

click2 laaaa

Wednesday, May 26, 2010

movie??

hi semua.. lama x menari kt cni. asek menari atas katil jer. eh bukan menari ler, terbongkang sebenarnyer. aku x pernah tgk cerita ip man. jadi biler orang semua bercerita dan excited nak tgk ip man II. aku x rs pape sgt. teruja cket jer sbb cter tu kan cter kungfu. tapi sudahnyer, aku x p tgk pon ip manII. nape agaknyer kan? sebab...

tapi aku nak tgk kungfu kid n shrek. prince of persia, trailer die mcm menarik. adakah aku akan tgk cter ni? em, x pasti lagi jugak2. sempat ker? ada masa ker? ntahle.. bulan ni wedding berderet, nak kne p cari adiah. nak pk blik kg lg. nak pindah umah lagi. homesick gler dhni. pale dah igt kat umah jer. huhu. dhle dok terkial2 cari bilik. hm...

2 comments:

  1. jom kita balik kampung... ;p~

    ramai betul yang kawen bulan 6 ni...bebudak multimedia adalah si faz&paap dengan en.nasir...tak taula dapat gi ke tak wedding diaorang ni...huk2..

    ReplyDelete
  2. tu la..nasir, dpt invitation, xtau dpt g ke x.paap pon dh nak kawen? adakah kter ni sgt tua sbb kwn2 laen dh rmi yg kawen? hihihi

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers