my Friends

click2 laaaa

Friday, May 21, 2010

gigih ver 3...

dari semalam lagi, aku gigih. gigih mencari iklan bilik sewa. dah sampai masa aku cari tempat lain. memandngkan masih tidak berkemampuan nak duduk sorang, terpaksa la mencari bilik sahaja. kalo x, mau aku dok sorang2 jer. pastu idea brilliant muncul tibe2..

aku rasa ada baiknyer jugak aku cari kerja baru di penang. kerani pon kerani la. skang pon, itu yang aku buat kan. at least, bley dok ngan mak abah. bley bela kucing banyak2. dok cini pon, dah xde kawan nak lepak. sorang2 kawan baik aku kawen. so, nak lepak ngan sape lagi pasni?? atau mungkin aku p volunteer kt spca? menarik jugak kan..

8 comments:

  1. salam
    aritu ade tinggal komen kat blog pasal bilik sewa kat serdang kan? sori ek, bilik tu dah de orang masuk.
    btw, nak tanya. tgh cari rumah sewa kat area2 serdang ke?

    ReplyDelete
  2. ANS:aah,tgh cari bilik tapi nak dok sorang la. kalo umah sewa, bley walking distance ke upm, ok la. sbb de member xde kenderaan lagi, so dorang xleh nak dok jauh2..

    ReplyDelete
  3. oic..
    sebab sy pun tgh carik umah sewa kat area serdang untuk masuk bulan julai ni. rumah tu sy dah keluar pun :)

    ReplyDelete
  4. oh, igtkan dh dapat umah baru.hihi. dejupe kt serdang ne. de 2 blik kosong. akak tu kate apartment depan flet ikan. 3bilik, 2 blik air. tp sewa die 250 n 300, x termsuk api air. tu bkn master bedroom tu,just middle n medium room jer. kalo nak, nanti i cari cntc num die n iklan die tu. for me, bilik die mcm pricey cket la sbb umah tu agak kosong

    ReplyDelete
  5. mmg pricey pun.. tu tak masuk api air dah 250. btw, nape nak pindah umah? skrg ni dok mane?

    ReplyDelete
  6. skang kt dlm kolej lg. dh keje, kne dok luar la.hihi

    ReplyDelete
  7. patut lah macam kenal jek katil merah tu
    serumpun ek :p

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers