my Friends

click2 laaaa

Wednesday, May 12, 2010

mownink!!

semalam x sempat nak online sebab kene g kursus. comment kt fb pon, tru henpon jer. so, arini, tgk blik kt dashboard blog yg aku follow. found these cool stuffs from trendgadget .antara yang menarik perhatian la..

it's really cool la, walaupon bentuk die cam pelik cket sebab empat segi kan. its motorola flipout. de 3 color, dan yang paling menarik, mestila sebab de color pink! hehehe. walaupon nama die flipout, tapi handphone ni jenis slide. pada yg malas nk p lawat web trendgadget tu, ni adalah spec die:
Screen 2.8 “, 3.1MP digital camera, GPS, Media Player, 700MHz processor, 512MB ROM, 256MB RAM, all OS Android 2.1
cume harga jer tidak diketahui lagik..
yang ni pulak, bluetooth mouse from vaio. kalo dah pakai laptop vaio, amat bersesuaian dengan mouse ini ya. and of course la, pink color itew menarik ya! hehe. mouse ni pakai bateri AA dan compatible dengan windows 7, Vista dan XP. harganya dalam USD 53.00

ini adalah USB iron man.woohooo! it's not pink but it's cool kan? this was taken from crunchgear.com.
ada utk 4GB, 8GB, dan 16GB. nice kann? n, gosh!! they got twilight USB!! i WANT this!!!
tu jer la kot setakat neh. kalo jupe yang best2, i'll upload lagik ya blogger-emoticon.blogspot.com



No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers