my Friends

click2 laaaa

Tuesday, November 23, 2010

aktiviti abeskan masa~

salam semua. semalam aku agak stress, so aku pon mengabeskan masa semalam dengan menghias henpon aku. tapi xde la hias sangat pon. kang jadi macam yang before nih, tertanggal2 sume. pastu malas plak aku nak touch up balik.ok simple jer


mula2, potong dulu outline die. aku letak cover sticker yg ala2 plastik so takde kesan kat henpon ya. then, mula la start lekat2 decoden. lekat2 ni, xde gambar ye sebab sape plak nak tolong snapkan.huhuhu. then, tada!!just keep it simple n sweet ya. nak letak penuh2 pon boleh, takde orang nak marah. cume nanti berpikir 10x plak nak masukkan dalam pouch sebab takut tertanggal semuanya.hehehe

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers