my Friends

click2 laaaa

Tuesday, November 23, 2010

terlintas di hati..

salam semua.. skang ni musim orang sakit la. kat opis aku ni, dah dua orang demam serentak. yang tinggal ni pon dah menunjukkan tanda2 nak demam. haih..musim oo musim.. dah dok sorang2 kat opis ni, mula la aku terpikir macam2. contohnya, nape orang yang dah kawen, sibuk nak anak cepat2? apakah itu satu pembuktian masing2 subur? hm.. sebab aku x kawen lagi kan, so aku tak tau la jawapannya. tapi, kalau ikutkan hati aku saat ini, waktu ini, aku tak nak anak awal2. kalau boleh la kan.. bukan ape, punya la tunggu lama, berhempas pulas nak kawen, pastu enjoy waktu berdua sekejap jer. dah ade komitmen lain dan tanggung jawab lain. sungguh aku x paham kenapa newly wed husband n wife berlumba2, berusaha gigih mahukan anak. eh, bukan la aku cakap aku tak nak kan anak. mesti la nak. tapi bukan la bunting pelamin or 6months after kawen, dah preggy. korang rasa, kenapa ek? hm..

2 comments:

  1. lain org, lain pendapat. yang penting, jgn ikut kata org nnti sendiri xhepi...

    ReplyDelete
  2. hm..tapi btol kan.. dah kawen, makin byk tanggungjawab dan banyak hati nak kene jage. maka makin sikit masa untuk diri sendiri..

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers