my Friends

click2 laaaa

Monday, November 22, 2010

smokey 6motnhs!!

salam semua! wah, sangat happy sebab smokey dah 6months! blogger-emoticon.blogspot.com kira ala2 besday 6 bulan gtew. pasni bley la pergi vet dan mandulkan dia. bagi dia bertambah gemuk dan sihat. hehe. anak bulus gemuk takpe, jangan mummy dia yang gemuk blogger-emoticon.blogspot.com walaupon memang mumyy dia gemuk.hehe. dan, pasni kene la blajar mandikan smokey. smokey tak pernah mandi tau. i just spray die dengan waterless shampoo tu sebab die takut air plus my vet cakap, kalo cat tu bersih, tak payah susah2 nak mandikan dia masa dia kecik sebab below 6months, cat senang stress. and u can see tau kalo dorang stress. mesti nanti poo2 die cair, pastu majuk ala2 nak mintak pujuk. manja btol!! hehe. ok, layankan jer la gambar smokey da 6months. tak tau berat die baper, sebab tak timbang lagi.. smokey ni suka sangat kalo orang pegang camera. nampak camera jer, mesti posing jer kejenyer. kalo x pon, die sibuk nak g hidu camera tu.hihihi



sorry, sesetengah gambar tu terpaksa dihitamkan. hehe. tengok la saiz tangan smokey berbanding dengan aku. padahal tangan aku nih dah agak besar kot. ish, debab btol la tangan smokey nih. hehehe. smokey memang pantang jumpa beg especially beg plastik la. memang laju jer die masuk. suke betol die! ish, mummy dah rindu kamoo nih blogger-emoticon.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers