my Friends

click2 laaaa

Wednesday, November 17, 2010

tewas!

salam. arini terlambat bgn. x sempat nk g solat ari raya. bangun2 jer, uruskan smokey n anak bulus jiran sbb jiran blik kampung. semalam cool jer masa cp dlm tepon ngn mak abah. arini bile dengar takbir raya dan tengok orang solat sunat aidiladha kat tv, aku tewas. sayu jer rasa.. mata plak asek bergenang. hm.. naseb baik smokey teman. xde la sunyi sgt. tadi pas tepon abah pon, sebak jer rasa. em, still ada ke raya tahun depan untuk aku balik jumpa family aku? mak abah, sorry anakmu x dapat balik raya ni. insyaAllah, ujung mgu depan, anakmu balik ya.
mode : baik x aku, berkorban balik minggu depan sebab nak g wedding seorang sahabat? aku bukan nk ungkit ke ape yer, xde niat lain pon. cume kalau aku x buat cmni, memang aku x kan dpt g wedding die. dahle byk weding aku terlepas..

6 comments:

  1. Hey, i pun sorg2 kat rumah semalam dan jugak tewas pabila terdengar syahdunya takbir raya pada subuh hari. Mau sedu sedan i dibuatnya. At least u ada gak smokey. Huhu ~

    ReplyDelete
  2. huhu. tu ler psl kan. tewas jugak akhirnya. nasib di perantauan. untung de smokey. eh, bukan u pon de jage sekor kucing jugak ker?

    ReplyDelete
  3. i cuma dapat bertahan jaga kucing i tuh selama seminggu sahaja. yang selebihnya i terpaksa antar kucing tuh balik to owner dia cos i actually tak boleh bela kucing. i alergi dengan bulu dia. rasa nak nanges masa terpaksa kasi dia balik tapi nak buat mcm mana kan. dah i sampai merah mata, kulit gatal n sukar untuk bernafas. marah la bf i. last2 terpaksa la let go. hurmmm..

    i love cats but what to do... :(

    ReplyDelete
  4. la, ye ker? kesiannyer! hm, nak wat cmner, x dapek la nk tolong. teruk juga alergi u eh. bahaya tu..xpe2, jgn cedih2, tentu cat tu pon phm tgk tuan die skit2.lg pon, u bg blik kt owner kan, bkn g campak tepi jln like some ppl

    ReplyDelete
  5. eleee rileks la... dulu masa beraya kat sabah dulu cool jer....

    ReplyDelete
  6. ano: ms kat sabah, raya ramai2..de family angkat lagik.. ni raya sorang2.. harap smokey jer teman tau..

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers