my Friends

click2 laaaa

Thursday, November 11, 2010

cInTa Baru~

salam semua. lately dah temu cinta baru. camner nih? huhuhu. korang nak tau tak sape cinta baru aku tu? ala, malu la nak cakap.. kene cakap ker? alaa...... err..erm.. serba salah ni. senyap2 jer tau. cinta baru aku tu adalah...
...
...
...
...
...
...
...
...
..
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...



ha, inilah cinta baru saya. HTC Aria yang nampak best!! nape sayer cakap nampak best? saya tak pernah guna phone ni lagi, x pernah try kt kedai pon. just baca review from people. and from review dorang, aria ni memang super best la. huhu, tergugat kan? hadoi la, xleh2 ni namanyer dah ikut nafsu nih. xpe la, alang2 dah diperkenalkan aku trus jer kepada spec die.. refer spec die kt gsmarena ye sbb saya malas nak taip semula. basically, this phone got 3g. camera 5mp, tapi die xde secondary cam n color die black jer. tapi xpe, sebab de byk accesories yg boleh membuatkan die jadi pinkish! hehe blogger-emoticon.blogspot.com and this girl, lia dah wat review pasal phone ni dengan jayanya sampai saya termimpi2 pasal Aria.huhu blogger-emoticon.blogspot.com


2 comments:

  1. heee. dear. thanks for reading my blog. wink wink. jangan kate awk. saye pon mimpi2. tapi ckup sedih kalau saye kene bagi balik hp nih -____-!

    ReplyDelete
  2. weee!!siap de entry khas tu for me. terharu,okeh1 hehe. tu la, mmg termimpi2 nih. hrp lia dpt la phone tu.aminnnnn

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers