my Friends

click2 laaaa

Monday, November 22, 2010

NAK TANYA~~

salam. nak tanya.. kalau lah.. ni kalaulah tau..kalaulah, masa nikah takde hantaran pape, pasti akan menimbulkan isu kan? korang rasa camner? aku rasa macam tak perlu jer hantaran2 tu. macam la pas kawen, tak leh beli.but, knowing my parents n his mom are very traditional one, aku rasa dengan terpaculnya soalan ini sahaja sudah bisa membuat mereka berkerut muka.hm.. adat oh adat..
mode: makin tak sukablogger-emoticon.blogspot.com

2 comments:

  1. kawan ku ade 2 org yg buat camtu. time nikah dah x kasi hantaran. okay je rasenya..

    ko nikah dgn tunang tu tempoh dkt2 ke?

    ReplyDelete
  2. x dekat ponn. 6months- 1 year cos xde specific date lagik.hehe. cam leceh jer hantaran bagai2 ni. haha!! kalau mak aku baca ni, matila aku ;p

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers