my Friends

click2 laaaa

Wednesday, November 24, 2010

Trial entry

salam. ini adalah trial entry sebab aku baru jer tahu pasal windows live writer (WLW). so, ini adalah cubaan pakai WLW ni, nak tengok mudah ke x. memang ramai blogger dah guna and cakap senang. aku tengah break jap dari kursus nih. de kursus 2 hari, arini dan esok. hujung-hujung tahun ni memang banyak kursus. arini de gak hai kepuasan pelanggan kat dewan besar. ada berebapa booth la. jual buku-buku islamik yang agak best, ada booth urut refleksologi, herbalife, bank rakyat and dr. soho. dr. soho ni buat scrub untuk kaki, kira buang sel-sel kulit mati tuh. next entry will update with piccas ya. tata

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers