my Friends

click2 laaaa

Monday, May 31, 2010

TeruSik..

hati kecil terusik lagi..blogger-emoticon.blogspot.com
kekuatan juga semakin rapuh..blogger-emoticon.blogspot.com
Tuhan, tunjukkanlah jalan agar aku temui apa yang kucari..blogger-emoticon.blogspot.com

Sunday, May 30, 2010

Wedding Sabar..

blogger-emoticon.blogspot.comentry ni sepatutnya ari sabtu lepas. tapi disebabkan mata sangat mengantuk, sampai aku tertidur blogger-emoticon.blogspot.com tanpa shut down laptop ataupon tv, maka x dapat la nak publish.haih...

sabtu lepas, aku g wedding sabar kat Ampangan, N.S. aku n him n ziggy tumpang kete Din. first time tu aku naik kete din. thanks ya! heheblogger-emoticon.blogspot.com ktorang main redah jer berdasarkan address yang Sabar bagi. naseb baek jugak din nih orang nogori, kalo x mau jugak makna angin free jer nih. hehe. masa ktorg sampai, pengantin tgh makan. so, ktorg pon dengan perut agak lapo sbb sangkut jem lama gler kt highway, trus la menjamu selera. nyum2x!! lazat!blogger-emoticon.blogspot.com pas makan lepak jap. then, joe n black plak sampai. dorang lagi best, menjamu selera dengan ditemani pengantin tuh. kebetulan time tu sabar lepak jap, berborak.hehe. first time jumpa wife sabar, huda namanya. cun! peramah plak tu. sabar ckp wife die suke bc blog. xtau la huda de singgah cni ke x, tapi kalo die singgah, dis entry is special for u and your hubby tau. blogger-emoticon.blogspot.comdorang pakai serba merah.sungguh aku x sangka, wedding attire warna merah sangat cantik rupenyer. bley msuk list neh. berangan jer.hehe blogger-emoticon.blogspot.com ada byk jugak gambar yang aku snap, nanti aku upload cket kt cni ya. tapi kat facebook memang dah ade pon albumnyer.hehe.

ok la, sok nak keje. bile la aku nak cuti nih..hm..blogger-emoticon.blogspot.com

Friday, May 28, 2010

pening..

pening aku godek blog nih. al-maklum la, buta html walaupon budak it. sumpah aku x pernah blaja sume nih dlu. tapi, best jugak kan.hehehe blogger-emoticon.blogspot.com

mALAM..

malam ni buat pertama kali makan maggie dalam minggu ni. sebelum ni puase kan, so dapat la restrain myself dari makan fave food i tuh. al maklum la, makanan tak berkhasiat, tak bley makan selalu. kt tv tgh de cter aliff firdaus. cter ni agak slow la. nantok aku nak tunggu progress die. ada yang aku layan glee kang nih. aku dah layan 7 episod, tapi season 1 la. thanks to him tolong download kan. hehe

wesak day~

blogger-emoticon.blogspot.comsalam semua.. selamat menyambut ari wesak pada yang berkenaan. pada yang lain, happy hols! bersyukur lah mendapat cuti panjang minggu ini. cuti2 ni watpe yer? kuar la,tapi kejap jer sebab ada orang itu terpaksa bekerja even time cuti pon. tapi,alih2 plak, x jadi masuk opis.hai.....blogger-emoticon.blogspot.com

kerana nak kejar tgk shrek, maka aku pon masak ler nasi goreng memandangkan sardin semalam pon ada byk lg lebihnyer. slalu jer aku goreng nasi, tapi x pernah bagi orang len rs. tadi de orang tu dapat rasa,tgk muke ok jer. xtau la kalo die terpaksa telan sbb nak jaga ati kan. ni la akibatnyer kalo jrg masak.hihihi..blogger-emoticon.blogspot.com

so, komen psl shrek. suke2x!! klaka la. n puss in boots is soooooo cute!!! blogger-emoticon.blogspot.commungkinkah sebab aku ni peminat tegar cats, maka nmpk die jer yg chumel?hehe. blogger-emoticon.blogspot.comclimax die cedih gak la, even dalam ati kate cter ni mesti happy ending punyer sebab cter kanak2 kan. but still meruntun jiwa gaks la..tapi, memang happy ending pon.hahaha!!
blogger-emoticon.blogspot.com
tibe2 rasa nak citer psl handbag. aku memang de byk handbag. bukan semua pon branded. x branded pon ok,janji lawa pada pandangan aku. ada warna pink, putih de 2, hijau, sling bag mickey mouse,1 beg pack.tapi dua dari beg tu, kulit die dh macam reput.dah tertanggal. blogger-emoticon.blogspot.comburuk jadinyer. sangat mencik tengok beg tu. blogger-emoticon.blogspot.comtp dua2 yang rosak tu best utk dipakai sbb spacious dan aku suke color die. camner nih? huhuhu..blogger-emoticon.blogspot.com

dahle terpandang selipar kt vincci yg cute tadi.huhuhu lagi..blogger-emoticon.blogspot.com

Wednesday, May 26, 2010

movie??

hi semua.. lama x menari kt cni. asek menari atas katil jer. eh bukan menari ler, terbongkang sebenarnyer. aku x pernah tgk cerita ip man. jadi biler orang semua bercerita dan excited nak tgk ip man II. aku x rs pape sgt. teruja cket jer sbb cter tu kan cter kungfu. tapi sudahnyer, aku x p tgk pon ip manII. nape agaknyer kan? sebab...

tapi aku nak tgk kungfu kid n shrek. prince of persia, trailer die mcm menarik. adakah aku akan tgk cter ni? em, x pasti lagi jugak2. sempat ker? ada masa ker? ntahle.. bulan ni wedding berderet, nak kne p cari adiah. nak pk blik kg lg. nak pindah umah lagi. homesick gler dhni. pale dah igt kat umah jer. huhu. dhle dok terkial2 cari bilik. hm...

Friday, May 21, 2010

gigih ver 3...

dari semalam lagi, aku gigih. gigih mencari iklan bilik sewa. dah sampai masa aku cari tempat lain. memandngkan masih tidak berkemampuan nak duduk sorang, terpaksa la mencari bilik sahaja. kalo x, mau aku dok sorang2 jer. pastu idea brilliant muncul tibe2..

aku rasa ada baiknyer jugak aku cari kerja baru di penang. kerani pon kerani la. skang pon, itu yang aku buat kan. at least, bley dok ngan mak abah. bley bela kucing banyak2. dok cini pon, dah xde kawan nak lepak. sorang2 kawan baik aku kawen. so, nak lepak ngan sape lagi pasni?? atau mungkin aku p volunteer kt spca? menarik jugak kan..

Thursday, May 20, 2010

selamat malam...

assalamualaikum, selamat sejahtera. dah lama rasanya x post pape. blog walking pon, dah x sempat buat. lately, agak busy dengan event yang bakal berlangsung hujung minggu ni dan ada satu lagi program hujung minggu depan. hujung minggu dalam bulan jun pulak, aku rasa sudah penuh terisi dengan jemputan perkahwinan rakan-rakan tersayang..

aku rasa sekarang aku dalam satu fasa yang sungguh bengong sampai kadang2 kewarasan aku juga menjadi tanda tanya. aku sudah tidak punya semangat..semangat aku dah ditanam bersama aja. tambahan lagi,semuanya serba tidak menjadi. mungkin aku perlu bercuti. aku perlu balik ke pangkuan ibu bapa ku.tapi..hm..

Sunday, May 16, 2010

hari keluarga aka family day

salam semua..

semalam tak sempat nak post apa2 entry sebab pagi2 lagi dah kena g bukit Xpo. ada hari keluarga opis kat ctu. semangat pergi pagi2 sebab nak join aerobik. memang pembukaan die by aerobik. mmg meriah hari keluarga semalam. macam2 games ade. tapi, aku tak stay sampai abes pon. abes jer aerobik, aku trus balik. perlu bersiap2 pulak untuk keluar. beside, aku x suka sangat g any family day kt cni. sebab ia buat aku sedih.. sedih sebab keluarga aku jauh di penang, aku takde hubby dan juga tak punya anak. apatah lagi kebanyakan games yang ada untuk kanak2. ada anak kucing pon, dah mati.haih.. ada sesi tukar2 hadiah sebelum bersurai. aku tak tau la sape yang dapat adiah aku. niat aku ikhlas nak bagi adiah tu, tapi tak tau la orang tu dapat terima ke tak sebab adiah tu agak kelakar. aku bagi pen stand yang berwarna pink berbentuk toilet seat. YA! TOILET SEAT!! tapi warna die cantik dan comel sebenarnya. tambah pulak, aku balut dengan skarf gambar harimau. chomel kan?? entah sape la yang bertuah itu..

pas balik dari bukit xpo, bersiap2 nak kuar g tempat biase. pas beli tiket robin hood, p la makan. memandangkan dah lama x makan kat pizza n noodle station, maka haruslah membuat pilihan mau makan yang mana satu kan. akhirnya, noodle station menjadi pilihan. x sia2 g makan kat ctu sebab aku hampir lupa betapa sedapnya air Ice Age dia. pergh!! rs nak lagi jer. pas makan, wayang time! p tengok wayang la. lama gak cter robin hood tu. 2 jam 20 min. seb baek dah bawa pashmina. kalo x, mau menggigil kesejukan. masa tengah tunggu nak masuk hall, nampak de 2orang foreigner kids relax jer dok main game. xtau la itu ipod touch or iphone. nampak sama jer bagi aku. pergh!! kids jer kot dh gune benda2 canggih tu...

arini, aku sedang pikir nak wat apa. bosan plus malas nak bergerak. tapi perut dah mule rasa lapar. jadi terpaksa la p masak nih. nak kuar, lagi la malas kan.. haih..

p/s: sedih sebab ada orang tak sabar2 nak tengok aku berjaya. bukannya aku x ingin, kan sudah aku bilang, aku memang lembab. lembab dalam segala2nya. maka orang2 itu haruslah banyak2 bersabar ya..

Friday, May 14, 2010

takziah!!

setinggi-tinggi takziah untuk.. AKU!! ye, untuk AKU sendiri..

kerana mengalami musibah berulang kali tanpa henti..

sayang betul Allah dengan aku, sebab tu ujian bertimpa-timpa..

tetapkan la iman aku, Ya Allah agar aku tidak terpesong, tidak terkurang ajar, tidak terlepas kata..

Amin...

GIGIH ver 2!!!

next payslip, aku dah tau nak watpe

mmg laju jer gaji akan abes kan..
i'll find a cage, then adopt a kitten. can't live without one la.... blogger-emoticon.blogspot.com

Thursday, May 13, 2010

niat...

seorang kawan pernah berkata padaku, jika niat kiter baik, pasti Allah akan tolong.

mungkinkah niat aku x cukup baik, sebab itu aku tidak ditolong?

mungkin juga niat aku tidak cukup murni sebab itu tidak dimakbulkan?

mungkin juga..kerana niat aku adalah untuk membalas dendam.

niat aku ingin mencabar dia untuk buktikan aku juga boleh.

maka, aku kena perbetulkan niat.. mampukah aku perbetulkan niatku seikhlas hati?

aku sendiri tidak punya jawapan..

GIGIH!!!

gigih survey kat pet finder untuk cari kitten yang umo 1-6 mths..

black color yang ada iras Aja ataupon kecomelan setanding Aja...

tp x jumpa lagi...huhuhuhuhu

nak AJA!!!

Wednesday, May 12, 2010

rindu...

rindu Aja..sumpah, tak tipu...

sangat rindu Aja..
laju jer aku tersasul panggil Aja bila balik...blogger-emoticon.blogspot.com

nak kitten lain, warna itam jugak2....

mownink!!

semalam x sempat nak online sebab kene g kursus. comment kt fb pon, tru henpon jer. so, arini, tgk blik kt dashboard blog yg aku follow. found these cool stuffs from trendgadget .antara yang menarik perhatian la..

it's really cool la, walaupon bentuk die cam pelik cket sebab empat segi kan. its motorola flipout. de 3 color, dan yang paling menarik, mestila sebab de color pink! hehehe. walaupon nama die flipout, tapi handphone ni jenis slide. pada yg malas nk p lawat web trendgadget tu, ni adalah spec die:
Screen 2.8 “, 3.1MP digital camera, GPS, Media Player, 700MHz processor, 512MB ROM, 256MB RAM, all OS Android 2.1
cume harga jer tidak diketahui lagik..
yang ni pulak, bluetooth mouse from vaio. kalo dah pakai laptop vaio, amat bersesuaian dengan mouse ini ya. and of course la, pink color itew menarik ya! hehe. mouse ni pakai bateri AA dan compatible dengan windows 7, Vista dan XP. harganya dalam USD 53.00

ini adalah USB iron man.woohooo! it's not pink but it's cool kan? this was taken from crunchgear.com.
ada utk 4GB, 8GB, dan 16GB. nice kann? n, gosh!! they got twilight USB!! i WANT this!!!
tu jer la kot setakat neh. kalo jupe yang best2, i'll upload lagik ya blogger-emoticon.blogspot.com



Monday, May 10, 2010

DIY PrOjECTS!!

ari ahad petang, aku ingat nak layan cter korea. skali teringat pulak aku dah beli banyak koleksi bling2 utk hias fon aku.maka aku pon memulakan projek DIY pertamaku.ni kire yg pertama ar sbb yg lm dlu, aku lekat hentam keromo jer


ni adalah bling2 yang aku beli.abes dalam rm50++ jugak la utk sume nih. aku beli 2 sheets of protection film. protection film ni utk melindungi handphone dari terlekat kesan glue dsbnya. aku sajer beli lebih, supaya senang. nanti nk gune, pakai jer, xyah cbuk2 nk kne p cr lagik. sheet ni saiz A4. pastu aku beli furry fabric design pink leopard. dh namanyer gler pink, haruslah carik yg warna pink jer kan :P then de 2 type of nail art n swarovski. sume ni aku beli dari blog TheStickerMonster. nice seller, aku suke2x! .... konpem aku p bli lagik ngan dia. ni list yg aku beli ngn dia:
  • XL Pink Leopard RM 8.00
  • Cherry Kitty RM 4.00
  • Layered Hearts RM 4.00
  • Protective Film (2) RM12.00
  • Glue RM 4.00 (glue ni akan memudahkan nk lekat crystal n swarovski)
  • Light Amethyst (24pcs), Black Diamond (24pcs), Aqua Bohemica (24pcs) [ini adalah batu swarovski tapi aku x suke sgt gune sbb terlampau kecik.sush aku nk lekat. kalo trus iron kt fabric, lagi senang rasanya)

next step, kne la ukur saiz kt protective film tu n furry fabric. sebab aku nak handphone ni dilitupi oleh fabric yg berbulu2 ini.hehehe

bru cut out protective film utk battery cover jer

lekat protective film tu jangan bagi ada gelembung. obviously, my example mmg x menjadi sbb masih ada gelembung kelihatan. but it's ok since akan tutup ngn fabric gak kan.hehe

baru siap kt battery cover jer

part belakang dah setel. tp mmg aku ngaku ar, part tepi die kurang kemas.huhuhu

depan pon dah siap!! nk wat depan ni, sgt la mencabar yer. aku rasa lagi senang kalo gune casing fon yg plastik tu cos senang cket nk ikut outline die.


pastu lekat la crystal2 yg gemerlapan tu. yang paling kecik tu adalah swarovski. mmg shining die lebih, tapi nk lekat die, fuh! crystal warna pink, putih n biru tu aku beli kat sunway pyramid. de satu kedai name stiqie. sayangnye die x jual online. rambang mata aku kt ctu :p


finally, behind part. aku pon xtau aku wat design pe.sebenanyer nk wat design lain, tapi last2 ikut suke ati tampal.mayb akan tmbh lagi nih.hehe

itulah yg aku wat petang semalam. took me bout two hours gak nk siap. sebabnyer, nk lekat swarovski tu.hadoi... seb baek i p bli cyrstal2 tu. x abes pakai pon, byk lagi.pasni de la bnd lain plak yg jadik mangsa bling2. heheblogger-emoticon.blogspot.com

Sunday, May 9, 2010

datingg!!

yesterday i went out wif him as usual.before heading to sunway, we singgah at mcd ss15 to pick up my bling2. bling2? hehe. cute stuff yang people lekat kat tepon la. he regarded it as my another hobby. is it? hm..
yan aku tau, aku perlu menyibukkan diri. aku x mahu layan perasaan lagi. cukuplah.. menangis air mata darah sekalipun takkan membuat Aja hidup kembali. maybe it hurts too much because i wasn't ready for this. i get it, i'm still in shock..
bila sampai kat sunway, ktorang beratur utk bli tiket wayang. no more toy story.huhu. so we opt for furry vengeances. then headed to sakae sushi for lunch. cter tu mmg kelakar sangat.really! then jln2 dalam sunway tu looking for another bling2 because aku rasa swarovski yang aku beli tu agak kecil. then otw blik, singgah equine, lepak ngn kwie jap. then balik.. pas balik, cepat2 pagi cari A'asan nk teman tido..
that's what happen yesterday. today, aku just lepak at bilik. masak sardin, goreng telur because all of sudden rasa nak makan sardin. sedap juga walaupon cume sardin.mungkin sebab masak sendiri kot. kalo de fridge, lagi best kot. can simpan drummet, cheese n ice cream! hm..
p/s: aku sedar entry ni seolah karangan jer. pe nak buat, mood nk tulis benda2 happy xde walaupon aku senyum kat orang sekeliling..

Friday, May 7, 2010

today's lunch..

untuk lunch arini, aku makan ikan bakar n nasi putih plus kuah2 cket. mmg ikan adalah mknn kegemaran aku. bagi la apa saja yang berasaskan ikan n seafood, pasti aku suka. aku tapau jer,balik makan kt bilik. xde plan pon nak balik sebenarnyer, tapi disebabkan perkara tertentu, aku terpaksa la balik..
pas park kete, putih dah menunggu. dulu putih sombong ngan aku sebab die x suke kitty. so, die la yg tlg abeskan ikan aku arini. tgk die makan, aku x dapat lari dari terkenang Aja. memang Aja jer kt minda aku skang ni. pas makan, putih trus keluar.mungkin masih ada bau Aja kat dlm bilik aku. Ya Allah, kuatkan la semangat aku.. sungguh luluh rasanya sekarang ni. aku pon xtau sampai bila aku akan wat entry mode sedih. mesti de yang muak asyik baca pasal kesedihan. aku juga x ingin bersedih. doakan aku temu sinar baru.amin..
blogger-emoticon.blogspot.com

morning..

blogger-emoticon.blogspot.commowning sume.. semalam aku dah simpan sume barang2 Aja dalam kotak. aku xleh tgk sume tu, rasa sangat sayu. tapi kotak tu still ada kt dlm blik aku. tgh mencari tempat nak letak sbb kotak tu juga punya kenangan dengan Aja. budak sebelh bilik aku, Siti pon dh buang barang2 aja.xleh tengok katenyer. mmg kehilangan Aja membawa impak yg besar dalam hidup kami walaupon die cume anak kucing yang aku jupe semasa masih dalam perut ibunya yang merayau2.. memang betul,aku bley g cari jer mana2 stray cats lain. tapi xkan sm ngn Aja yang kami jaga sejak die lahir. aku masih cuba membiasakan diri lagi walaupon ekor mataku ini senantiasa melihat2 ke tempat Aja slalu lepak..
kucing yang aku kata muncul secara tiba2 tu masih ada.semalam tido di bilik siti. sempat juga aku bermain2 dengan die. ntah siapa la yang punya. mesti tuan die tercari2. kucing itu sangat manja, sangat bersih dan sangat baik.rasanya umo die dalam lingkungan 5bulan. siti panggil die E-cha. mungkinkah dia hadir sebagai pengganti Aja? aku x pasti tentang tu.
satu perkara yang baiknya, adalah bengkak mata di kiriku semakin berkurangan. mungkin akibat terlalu banyak menangis, ia sekaligus membersihkan mataku. alhamdulillah..

Thursday, May 6, 2010

teringat lagi....

blogger-emoticon.blogspot.comslalu kalo lunch ke dinner ke, mesti ikan aku x abes, sbb nk bawk blik utk Aja. Aja sgt2 suke ikan. die mmg kuat makan pon. lunch arini, mkn ikan, air mata meleleh lagi. teringat aja sukakan ikan... arini ikan aku x abes lagi..bkn sbb simpankan utk aja, tp sbb aku x lalu nak makan.mungkinkah aku terlalu ikut perasaan?hm...

Aja...

blogger-emoticon.blogspot.comsalam semua.arini ari sedih buat aku. pagi2 lagi air mata dah mengalir laju.lagik cket nk banjir kot. slalu aku bangun, Aja akan bangun skali.dengar aku gerak2 jer, mst die angkat kepala die. tapi arini,xde respon.panggil namanyer pon x bersahut.ati aku sangat x sedap.ak pandang jer die dari katil,lihat perut die gerak x.kalo gerak, maksudnyer msih idup la kan..tapi, sbnrnyer, die dh kaku...blogger-emoticon.blogspot.comaja dh pergi, tinggalkan aku. sepantas kilat ak ketuk bilik sebelah. air mata mmg x dpt dibendung lagi. mmg mencurah2 kuar. bertamabha bengkak mata aku yg dh mmg sedia bengkak ni...blogger-emoticon.blogspot.com

semlm aja dok ngn siti, dak sebelah bilik aku. siti kate, aja x lalu makan.makan cket jer. berak pon x.yer la, cmner nk berak kalo dh x mkn. ptg tu, kami bawak aja jalan2 kt bwh. die sempat stand kejap. aja dh bley stand??yer,aja dh bley stand. tp kejap jer.mayb nk tunjuk kt umi n mama die kot. tapi, masa tu mmg nampak die x larat.malamnyer, aja tdo ngan aku. mmg die x sihat. bagi makan ikan pon, cket jer die mkn.mmg die sgt x berselera. ati dh x sedap, igt arini nk bwk g vet. masa aku say gudnite kt die, as usual die pandang aku, kerdip2 kan mata die. tapi, mata die nampak sedih. seakan tau, yg die akan pergi.. dan die pergi dalam keadaan tidur..aku berharap die tersenyum dari syurga. tuhan lebih sayangkan die berbanding aku..

satu kebetulan yang aku x pasti kebetulan atau pon keajaiban.. ptg semlm de seekor kucing betina yg sangat manja dan cantik bulunyer. gaya die tu, mcm orang bela.x pernah nmpk pon kt kawasan tu. aku agak, die kucing pengetua kot. kalo bukan, aku pon xtau dari mana die dtg.die tdo kt blik siti.kul 3pagi, die mengamuk xnk duduk.lari satu bilik sampai cermin pecah.mungkin jugak time tu, aja mati. mungkin ker kucing yg baru muncul tu nk beri petanda yg aja akan pergi? aku pon x pasti. yang pastinya, pagi td, die x kemana2.masih berada di kawasan tu.pelik juga tgk die tu..

Ya Allah, kuatkan la semangat aku.. p/s: entry ni ditulis dalam keadaan air mata aku yang masih mengalir.. sungguh x dpt thn. mungkin org xkn fhm, tpai kucing pon punya nyawa.apatah lagi aku dh anggap die family aku.. semoga Aja tersenyum di Sana..

Sunday, May 2, 2010

datingg... IRONMAN!!

hi!blogger-emoticon.blogspot.com i'm very sleepy right now. tapi gagahkan jugak nak menulis sebelum idea ilang. de ker idea? xde pon, tulis jer pe yang terlintas. sepatutnya arini, di tempat aku akan berlaku gangguan bekalan elektrik. maka aku pon rajinkan diri wat plan kuar arini walaupon slalunyer malas nk kuar ahad cos akan penat isninnyer. well, ak g mn arini? tempat biase la.hehehe
dimulakan dengan p amek tiket wayang dulu. xyah berebut2 sbb tiket tu dh beli online, cume g collect jer.kalo x beli awal, x dpt tgk kot cter tu.bli awal pon, dpt seat 2nd row dr depan,okeh! seb baek x dongak sgt. cter pe yg menjadi kegilaan sampai tiket abes neh?? IRONMAN 2! very best ya!!!! blogger-emoticon.blogspot.comrugi la kalo sape yg x mo tgk. kalo ulang tyg tgk pon, aku tgk lagik tau. pure2 jer cm x berminat kt depan him tadik sbb tgk he's very obses sgt ngn cter tu. saja nak nyakat. blogger-emoticon.blogspot.comhaha!! then p mkn kt flying chillies. tomyam die sedapppp!! blogger-emoticon.blogspot.comtp, rs cm pricey la mknn kt ctu. cos bley dpt mknn cmtu lagi murah dr tmpt tu tau. xpe la, nm pon cube. then blik, mkn mcd plak kt bumi bertuah neh. sempat jugak simpan cket fillet he bagi his spicy chicken cket.bg Aja rasa. xnk die depends pd cat food sgt.kang kalo pape jadik, x reti plak nk cr mkn kt luar. so, kne blaja jugak mkn makanan biase ye. tp Aja mmg suke pon. dok mintak2 jer. mn bley makan byk2 sayang, nnt sakit perut plak. sok2,mkn lagik yer. hehe. n now, aku dh landing atas katil ngn mata yg hampir terlelap.oh, b4 lupe, i got another ferrero rocher arini!!! suke2x!!! stok sebulan tuh :p thx Honey!blogger-emoticon.blogspot.com

oh, de lagik satu incident yang x dpt aku lupekan. teringat jer, dh wat aku senyum sorang. we went to carrefour to buy some stuff and end up lepaking kat toy section looking at various products of IRONMAN. but then, i realised that we are the only adults yg de kat ctu. others were kids! so, i tease him, look around u. u sorang jer adult here.haha!! bley bygkan wat happen pastu?he trus jln sambil wat muke x bersalah tp muke n his ear dh merah mcm epal.haha!!blushing la tu.hihihi :p ok, time to sleep. gdnite!blogger-emoticon.blogspot.com

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers