my Friends

click2 laaaa

Tuesday, April 12, 2011

b2b kedah, tolonggggg!!!

assalam kawan2!! LV nak mintak tolong nih..sape de num pejabat agama daerah kuala muda? yang opis die kat sg. petani tu.. sebab LV refer kat web ini.

bengang

bley la num yang provide dalam web salah!! tolongggg la update!! sebab nyer, LV nak tanya, bley ker test HIV tu wat luar kaw sg petani.huhuhuhu. geram plak rasa. dahle call k.kesihatan seri kembangan tadi, angkat tepon macam tak nak angkat jer. padahal pagi buta kot nih. bley plak dorang suh g sana, buat appoinment untuk wat test hari lain. maknanya DUA kali la LV kene ulang alik g sana. ko ingat aku takde keje ke, nak ulang alik jer. tak bley plak buat appoinment tru phone. bengong!! pagi2 dah bikin orang panass! <MOTIP PAGI2 BUAT ENTRY ANGIN??>

update: dah jupe link die.. source

1 comment:

  1. hi awak.. untuk doorgift yg sesuai dan cantik untuk majlis awak. hubungi whatsapp 0195439227 and follow instagram doorgiftdiaries utk gambar.. singgah ye... nice blog yey..

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers