my Friends

click2 laaaa

Monday, April 18, 2011

Sakit Kaki @ sAkit Hati??

assalam semua. lama tinggalkan blog nih. terabai sudah.. lama ker? de la dalam 2-3 hari kan? huhuhu. weekend aritu tak sempat nak letak pape entry sebab timetable full. smokey pon merajuk sebab mami die sibuk kuar memanjang. jadi, untuk memujuk, daddy die belikan wetfood each flavour each.hahaha!! bersemangat giler die mam! erk, melalut plak. ngeeee

sebenarnyer nak citer nape LV sakit ati. sebab penat pusing2 cari kasut idaman,tapi tak jumpa. urgh! maka, kaki pon sakit la sebab banyak jalan. banyak exercise, tapi makan pon banyak jugak. jadi kan, sama jer. tak dapek nak slim kan badan yang dah cam tetttt! hahaha..

next place, nak pergi alamanda, cari bathrobes and maju junction untuk tengok kasut. ada orang kate maju junction tu wedding city. betul ker?

p/s: after test drive kete itu, sangat teruja, okeh!! bestnyer!! can’t stop thinking dah. ouch!

2 comments:

  1. huhuhu i ni entah bile la nk cari kasut...kang kawen pkai selipar je...ngeee

    ReplyDelete
  2. nana: muahahaha!! ok gak tu. tak payah pusing2 cari kasut kan? bikin pening jer. ngeee

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers