my Friends

click2 laaaa

Monday, April 11, 2011

frust kah?

assalam semua. korang layankan jer la bridezilla blues LV nih. plan ari sabtu,cancel forward to ahad. maka LV abeskan masa dengan makan dan tidur. masa tu, kening sebelah kiri asek bergerak2.

plan ahad, mau cari dua barang. kasut dan satu lagi idea gedik. cari2 yang berkenan. yang LV berkenan, sumenyer mahal. dah sama harga dengan tempah sendiri kat GAVY. tapi, ni dah tinggal bape bulan, konfem gavy tak mau amek tempahan sebab dah terlampau suntuk. <padahal tak tanya lagi, tapi dah rasa dorang tak nak mek sebab suntuk giler kowt>  agak frust sebab tak dapat design yang LV nak simple jer pon tapi kalo time kite cari tu, mesti takde kan? hm..tu yang sampai terpegang kasut riban2 tu. takpe la, pasrah lagik. pastu carik barang untuk idea gedik, pown takde jugak. ish, pe ke bangang sangat nih?? susah betol nak cari benda yang simple camtu pon. bengang pulak! tempat sebesar alam, tapi barang yang i nak cari takde. memang pasni LV diam jer. tak nak dah beria. lantak. yes i am FRUST!! last2 LV g masuk kedai art, g cari barang2 nak buat ilangkan tension. padan muka aku!  g shopping benda lain. owh, sampai skang kening masih bergerak2. kata orang, tu tanda stress. am i??

tahniah kat korang sebab berjaya sampai abes entry merepek ni. <end>

2 comments:

  1. jgn frust2 okey :)

    apa kata u DIY je kasut tu nnti...beli manik2, labuci & diamond, then tampal je kat kasut tu nnti...u kan byk kasut...ngeee~

    ReplyDelete
  2. nana: yup! memang dah terpikir camtu. tapi sebenarnyer frust sebab macam giler sorang2 buat preps. ops, starting to curse dahni. better diam. zip! huhu

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers