my Friends

click2 laaaa

Wednesday, April 6, 2011

idaman kalbu

assalam!! LV dalam proses mencari kasut nikah plus reception nih. terlalu awal ker? tak kowt. agak ngeri tengok ticker kat bawah tu. baut2 pejam mata jer, boleh? hm..melalut plak. nak cakap pasal kasut la. kasutt!!! 

rata2 bila LV survey kat kawan2, mesti dorang kate kasut bertutup yang lawa. ala, yang bertutup, muncung kat depan tu. LV rasa kaki akan jadi sangat pelik bile pakai yang muncung tu. memang dari dulu tidak berkenan. huhuhu. kasut yang LV nak adalah dari jenis peep toe! hehehe. lantak la korang nak cakap tak seswai ker, tak formal ker. janji ati cheq sooka. hehe. ketegaq degil LV nih! contohnya kan, macam kat bawah ni..

 
pic1
owh, sangat drooling tengok yang nih. bling2 yang sangat cantik plus tapak merah menawan tu. baju recep LV tak bling2 sangat, chiffon plak tu. so, kasut LV bley bling2 lebey la tapi bukan kt bahagian atas. kang sangkut kat kain, nanges!!

 


 pic 2
yang pic 2 nih pon superb!! tapi, xde putih plak kan? pink pon melets! ngeeeee
 
pic 3
yang ni macam dancing shoes kan? lawa sangattttt!! tapi, modern giler la plak..

 
pic 4
yg kat atas ni pon drroling jugakkk! kalo tak memikirkan takut sangkut kat kain..huhuhuhu

 
pic 5
yg ni kan, bagi LV tak seswai untuk wedding. tapi, untuk pakai dinner ke, jalan2 ker, sangat lawa,okeh! aduh, rambang mata dah den ni

 
pic 6
design ni lain dari yang lain. dahle de warna putih plak tuh. comelnyerrrr!!!!! jatuh chenta lagi..

  
pic 7
super smart!! memang elegan la. rasanyer inspired from christian louboutin. kalo tak silap la. btol ker aku eja tu? btol la kot. janji anda sume faham, kan?? hehehe. so, dari mana aku cilok pic2 nih? dari sini la --> source
 g la lawat web tu.macam2 ada! duit ja yang tak berapa nak ada..hm..

4 comments:

  1. U...............

    yg pic 4 tu i sgt berkenan okey!!!

    nak nak

    ReplyDelete
  2. cantek kann? huhu. yang tu jimmy choo punyer if tak silap. tak kire! namo kasut muncung2 tu. hihihihi

    ReplyDelete
  3. SUKA yang no 1:) i like bling2:)

    ReplyDelete
  4. lovelyadibah: me tooo! tapi untuk nikah i prefer pic2 or pic 6. hahaha!! rambang dahni. nak sume la. bole? hehehehe :D

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers