my Friends

click2 laaaa

Tuesday, April 26, 2011

buat kerja gila

assalam semua!! dah lama LV tak de tulis pape entry kan? bukan taknak tulis, tapi, xde benda nak update. tadi, LV buat keje giler g mines. pergi the shoe connection seperti yang di suggestkan oleh cik lijah tapi tiada yang berkenan dihati.. maka, LV masuk setiap kedai kasut yang ade kt mines tu. aduh..dahle puase, gigih plak tu masuk setiap kedai kasut. masuk kat nichii, nak tengok kasut yang LV berkenan dulu. kat nichii dah banyak kasut wedges jer..tapi kasut yang i suke dulu still de tau.hehehe..

then berjalan2 lagi masuk kedai lain. kedai walk in, kedai luccini, kedai esarli. ha, kat lucinni ni, i bengang giler. SA tu bley datang kat i cakap, kasut kat bahagian ni takde diskaun. i was like, huh?? ingat aku carik diskaun ekr? aku carik kasut nikah lerrrrrrrr. ish! i cakap ok jer, pastu buat muke ketat. nak tau tak kasut yang die cakap takde diskaun tu harga bape? rm80 jer. mentang2 i masuk kedai tu dengan pakai selipar jer, pakai baju kurung plak tu. ciss! kasut die cantik tapi sebab 2inch jer, tak jadi bli. i nak 4inch above. dahle SA kerek. huh!

pastu i teringat member i cakap kat kedai e*** ni, ade kasut. masuk la kedai tu. SA sini sopan. layan jer i suh die amek kasut yang i nak try. de la 2-3 pasang. so, agak2 korang i beli tak kasut kat ctu? hehehe. kasut yang asalnyer i nak tu cantik. de cam snakeskin cket. tapi sayang, takde saiz..huhuhu. then, i pegang yg grey punyer. fuhh! memang rezeki i. dorang ade size 4! lalalala!! menari keriangan kat ctu. i did try size 5 tapi too big for me. huhu <mengaku jer la kaki ko tu kecik.huhuhu> nanti i post kat sini ek. takde teaser2nyer. murah plak tu. kalo terjumpa lagi lawa, i bli lagi. nih kire backup la nih. i plan nak letak bling2 supaya naik seri cket sebab simple jer. 4inch! and tapak die merah. auww!  hehehe. skang takleh letak pic sebab kasut tu dalam kete, tak sempat nak snap. ngeeee Big Grin

 

gambar kat atas ni, bukan kasut sayer ye. alangkah bestnyer kalo sayer yang punya. ni dari christian louboutin. pergh!! cantiknyerrrrr

3 comments:

  1. hahaha sabar je la k dgn SA camtu :P

    ReplyDelete
  2. ha3....ingat low level ke kalo pakai slipar jepun....fav org tuh...kih3...

    btw saiz kaki kite samala...hehe....

    ReplyDelete
  3. nana: tu la kan. bukannyer brand hebat pon. kecoh ar.

    cik lijah: hihii.ye ker? mst sush nk cari kasut kan? hehehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers