my Friends

click2 laaaa

Saturday, April 9, 2011

Isi Masa Lapang..

assalam semua. biler ati tak senang or rasa tak sedap, LV akan cuba channelkan sume perasaan tu jauh2 dengan cara mencari idea2 untuk wedding prep.  ntahla, serabut rasa pikiran ni. ada sahaja benda yang setan nak hasut. btol la kate orang, time bertunang ni banyak dugaan. nak mendirikan masjid pon, banyak halangan.

so, apa yang LV cari malam ni? hm…handbouquet..dah banyak kali berbelah bahagi pasal handbouquet ni. kejap nak oder fresh flowers, kejap nak pakai yang vendor bagi, kejap nak diy yang ala2 button punyer tu. dan skang rasa bahagia plak tengok yang de feathers. pelik? tak lah. cube tengok kat bawah ni..

source1

atau yang ini..

source2

 

source3

 

source4

so, camner? mata LV dah nak terpejam dahni, tapi LV suuukerrr sangat source3. ntah nape. can i have at least 1 feather handbouqouet? huhuhuhuhu Day dreaming

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers