my Friends

click2 laaaa

Tuesday, April 5, 2011

ideas..

assalam semua. LV sangat suka barang2 comel. he pon dah tau, perangai bakal bini die yang satu ni. amboi! dah pandai ngaku bakal bini yer! ecececeh…tak malu yer.. hehehe. nak cakap ni, lawanyer idea2 nih..

tomei kan??? macam nak DIY untuk family. tapi rajin ker? projek DIY skang ni pon tak abes2 lagik. huhuhu. rajin kowt… hehehe. tengok bawah ni plak..

tomeinyerr!! ni yang mencik nihh! huhuhuhu. yg last tu menawan kalbu sebab sangat simple n cute. hihihi

tengokk! tengokk! kat kek pon lawa! adussss!!! dah jatuh ati ni..camner?? camner?? ati sayer da berbelah bahagi ni..oh, sayer sangat tertarik dengan kek ader button2 nih


fuyyo!!! jadik centrepiece pon lawa kann??ish, menarik kalbu btol la. harus gigih ni. erm, sempat ker? tinggal bape hari jer lagi ni. panik2x!!
contoh centrepiece lagi. tapi yang ni bole recycle sebab  button2 tu bole guna utk buat DIY brooch, gabung ngan kain felt. owh, cutenyer!!!
 
yang bawah ni plak kalo nak buat handbouquet. tapi, kene buat banyak2 dan rajin la. hehehe. keyword arini adalah rajin yer. hikhikhik

ni antara source yang LV jumpa yang dapat membantu b2b diluar sana.dan source lagik dan lagik. till we meet again :)

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers