my Friends

click2 laaaa

Monday, April 11, 2011

huhuhu..help!

mana nak cari kasut silver or white yang de bling2 bahagian tepi or heels die with affordable price??? pening dahni..huhuhuhu….dahle terpegang kasut yang super lawa kat LEWRE Gardens, dengan taburan swarovski yg cket2 tapi lawa gielr..tapi sangat terketar tangan bile tgk price die. RM1174!! pergh!!!!!! hehe, verangan lagik masuk kedai camtu. hahaha…

5 comments:

  1. kalau rm170 tahan lg ye dak? ni smpai seriban..adeh...

    ReplyDelete
  2. tu ar pasal.. tersedak den tengok harga die.erk..

    ReplyDelete
  3. waduhhh...
    x tahan dgr harga 2...
    tkojut den...bab kasut memang susah nak carik...
    arie 2 ada tgk abp n 1 guy nie dia ada bwt custom made kasut...n dia taja raja azura, sharifah shahira n shahir...nama emmett..
    try tgk blog dia..
    http://emmett-boutique.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dear...kwn i ade beli kasut warna silver full bling2 masa gradnite hari tu...dia ckp dia beli kat sungei wang je rm80 tp takde brand la...hehe

    ReplyDelete
  5. tu la kan?? takut tgk harga die. tp SA die bagus la, tak condem, biar jer kiter jalan2 tengok dalam kedai tu. nak snap gambar, tapi tak brani nak kaurkan cam. hehehe

    nana: ye ker? kene carik kat sg wang la kan. i jarang p sn. tp kalo dah xde choice, redah kan jugakk. hihihihi

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers