my Friends

click2 laaaa

Wednesday, April 6, 2011

solemnization dress

LV da anta kain ke tailor untuk jahit. tapi gambar die tak tepek2 lagi kan? gomen ne ya..hahaha. ni kire bayar utang la ni. so, ini kain yang LV bli

off white plain chiffon

off white beaded chiffon

white satin lining for me and off white for he

off white lace patches

memang LV dapat diskaun banyak giler sempena iniIena 021

ya, 25th anniversary ya! hehehe. harga dikurangkan daripada harga biase. pastu extra 1 or 2 meters tu, dorang pejam mata jer. owh, sooka sangat walaupon terus pokai pada hari kejadian ya. bukan LV pokai, he yang pokai. nanti i bayar balik yer yang. hehehe

ok, ini la hasil yang LV dapat

Iena 026

Iena 023

Iena 022

motip letak gambar kecik2? slalu sebesar alam. hahaha. ada lagi, tapi tunggu masa majlis la baru tengok. my baju is very simple jer, tak bombastic pon. janji i puas ati. hehehe

4 comments:

  1. wow, baju nikah dah siap.

    dah boleh berangan mcm mane nak duduk bersimpuh manis..

    hehehe :)

    ReplyDelete
  2. wawa: tak siap lagik..wuwuwu.. baru anta. 15 june baru siap.. tapi da start berangan dahni. termimpi2 kain tuh. hahahaha!! :p

    ReplyDelete
  3. baju akad nikah buat design apa?

    ReplyDelete
  4. lind: rahsia! ngeeee..dapat inspirasi dari Pesona Pengantin April. hehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers