my Friends

click2 laaaa

Wednesday, April 27, 2011

huhuhuhu :(

assalam semua. weekend aritu, masa g OU, LV ade beli kasut jugak tau. jenis silang2 cket, color putih. dalam pale LV terbayang nak pakai ms bertandang sebab sblh sn kan tema modern cket. jadi ok la kalo pakai kasut sling2 camtu. xde bling2 pon, just normal one. so that, lepas majlis, i bley pakai lagi kasut tu. tak nak la biar dalam kotak jer kan? gambar, i tak sempat snap aritu. nanti mintak he snap kan for me. harga die murah jer, tak sampai rm200 pon. jenama blay. bukan jenama terkenal la. i tak tengok kat jenama sangat, i tengok pada apa yang kena dengan kaki i and lawa ke tak jer…

biase la pas beli, i akan tanya pendapat sblh sn,cmner? lulus piawaian ker? cume de benda yang i kurang suka, rasa nak sentap pon ade. bley ker i tulis akt sini benda tu? blog ni open, takut ade yang terasa ati. btol, i jenis tak kisah, lantak ko. tapi takut nanti, he plak yang tak sedap ati atas statement i nih. taPI memang serius, i terasa ati jugak la. asek benda sm jer yang diulang..  terus terang i cakap, memang education i tinggi. sampai master. tapi keje i skang ni, guna spm jer. tu pon kontrak. so, korang bole bayangkan tak bape gaji i tiap2 bulan? so, untuk wedding ni, memang banyak family i bantu.and he pon bantu. kami dah nak jadi laki bini kot. perlu ker korang nak tolong kirakan sana sini?sedihnyer.. Sad sebab tu la, i cube bajet sana sini, walaupon slalu ter over bajet. huhuhu. susah2 sangat, memang i buat akad nikah jer kang. takde majlis2 bagai. korang buat la majlis, aku tak datang. bole?

p/s: dalam sentap2 sedih ni, ada jugak benda gembiranya. apa dia? tunggu 4minggu lagi. if confirm, akan kukhabarkan kepada semua :)

4 comments:

  1. nana: hehehe. macam2 isu, tapi sbb cari kasut dah 2-3mgu, sampai susah giler nak jumpa. hehehehe

    ReplyDelete
  2. lovelyadibah: thanks babe. cume meluahkan perasaan yang dah lama tersimpan. :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers