my Friends

click2 laaaa

Thursday, May 19, 2011

44???

assalam semua..ticker dah menunjukkan lagi 44 hari. alamak! tiba2 datang perasaan ngeri OMG!! banyak benda tak setel lagi especially part hantaran. aku blom amek pon lagi dulang hantaran from my friend. for dulangs, just sewa ja from my bestfriend. die pon baru jer pakai sekali, masa wedding dia tahun lepas. nak beli, tapi cam tak berbaloi. siblings pon tak ramai, nanti berhabuk jer dulang2 tu suma.

deco plak, gigih nak deco sendri. teringin, sebab masa tunang dulu, tempah ja. rasa kurang feel plak. pastu dok gigih pikir nanti nak wat threading muka, nak g nail spa sume time cuti seminggu before majlis. tapi, masalah besarnya, aku tak familiar ngan my own hometown. aku tak tau nak cari kedai2 tu suma kat mana. b2b kedah/penang, ada suggestions tak? tolong..tolong…

pastu time ni la aku nak risau yang bukan2. kunci umah maybe akan dapat lambat. maka, lambat la proses perpindahan nanti. dengan barang rumah tak beli pape lagi. ngeri lagi pikir sume tu. duit plak, laju jer kuarnya. kesian he. he la kene banyak tanggung. nak harap aku yang gaji ciput ni, memang tak kawen lagi la jawabnya..

tapi, seriously, kalo de spa best and affordable, kedai/butik manicure pedicure, threading tu suma kat area kedah/penang, tolong bagitau ek. tolong ek.. thank you so much guys!!

4 comments:

  1. nana: mesti u dah dup dap dup dap kan? ngeeeee

    ReplyDelete
  2. dear..
    selalu i buat threading kat png komtar x sure kedai tue ada lagi ke tak.. kedai nya tingkat 3 area kedai yg jual nasi ayam glemer tue.. plus kalau pedi and mani setahu dkt area perda pun bayk dlm queenssbay pun ada

    ReplyDelete
  3. kt komtar ek? okeh, will go and carik sampai jumpa! hehe. tula mani/pedi, byk, threading tu la susah cket kan nak jumpa. thanks babe!

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers