my Friends

click2 laaaa

Thursday, May 5, 2011

contest i Love My Self!!

assalam semua! wahh!!! ni la first contest yang LV join. selama ni tengok ada contest, dalam ati cakap pasni nak buat enrty la, nak join. tapi tak buat2 sampai ke sudah. maka dengan ini saya dengan muka tak malunya nak join contest blog safiyyah osman! ngeeee. so, apa nak buat nih? blur jap. jap, refer to her post.  ini adalah syarat penyertaannya:

syarat syarat penyertaan ::

1. anda mestilah menfollow blog the beginning of everything jika masih belum follow, sebab senang nak update apa apa pasal contest ni.

memang dah follow die lama dah.hehehe

2. anda hendaklah menyertakan gambar yang anda paling suka dan anda rasa dapat menunjukkan yang anda sangat rasa best menjadi diri anda.di gambar tersebut anda hendaklah meletakkan perkataan ini "i  love my self!".gambar yang di edit di terima.dan cara anda menyusun ayat di dalam gambar mengikut kreativiti anda.

 196314_10150117108649615_737699614_6660721_5951399_n

gambar ni di snap, kat garden cafe, midvalley. nape LV pilih gambar ni? sebab LV sangat suuuuka makan! muahahaha. itulah rahsia badan aku tak slim melim walaupon dah nak sampai hari besar. LV suka try kedai2 baru, sangat suuka makan pasta. pastu suka snap gambar dalam kedai2 tu. garden cafe ni lawa sangat tau deco die. tak percaya? pergi la tengok sendiri. memang cun! tapi makanan die so-so jer la. tak best mana pon. ekspresi kat atas tu sebab dah lapar sangat. ish, tengok gambar ni jer dah buat aku lapar. sedapnyer air watermelon tuuuu!! hahaha!! so, sape2 nak buat makan2, jangan lupe ajak LV ek. konpem abes.hehehe Big Grin

3. anda hendaklah meletakkan banner di atas di dalam entry anda dan juga di side bar blog anda.

 

4. anda diwajibkan menulis entry contest dengan ayat ini " contest i love my self."

DONE!

5. di dalam entry anda sila nyatakan hadiah yang bakal dimenangi dan linkkan kepada blog ini.

hadiah yang saya boleh dapat kalau saya menang adalah:

HADIAH PERTAMA

teddy bear & seluar jeans forever 21.


HADIAH KEDUA


SWEATER ONITSUKA TIGER

6. anda diwajibkan mengTAG 3orang kawan blog anda.

ni susah ni. nak tag sape yer..erm..tag diorang la..

Anis Zahra

Shu Shinju

Cik Lijah

7. sila tinggalkan link di kotak komen.

DONE!!

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers