my Friends

click2 laaaa

Wednesday, May 4, 2011

yea!!

assalam semua. semalam LV dan he g klinik kesihatan. gigih tau nak dapatkan appointment. last week, LV call KK Seri Kembangan, dorang suruh datang ke klinik untuk buat appointment test hiv. tak boleh buat tru fon. urgh1 leceh gielr. so, i called KK Bangi plak. bley buat appointment tru call tapi kekosongan paling awal yang dorang ade adalah pada 24 Mei 2011!! lambat lagi kot!! then i gamble jer call KK Kelana Jaya. yess!! trus buat appointmnt dan semlm dah selamat dah g..

so, semalam masa dah sampai, check kat kaunter pendaftaran die, samada nama dah de dalam list appointment ker belum. then dorang bagi nombor giliran dan borang untuk diisi. nak snap pic, tapi sbb nak cepat isi borang, maka tiada satu gambar pon kat sana.hukhukhuk.. ok, berbalik pada tadi. pas isi borang, antar balik kat kaunter pendaftaran. dorang check then nama dipanggil di kaunter 2 untuk buat pembayaran. kene rm1 seorang, so total rm2. then tunggu nama dipanggil di kaunter 20 untuk amek darah. dorang amek darah kat kaunter tu jer. hulur jer jari kiri. tapi entah nape, rasa pedih sangat jari pas kene cucuk tu. sebelum ni, derma darah, lalui proses test darah yg sama, takde plak pedih sangat sampai camni. dah setel amek darah, menunggu lagi. part ni kene tunggu agak lama gak ar. dalam 40min, baru nama kitorang dipanggil di kaunter 8. dorang bagi salinan borang dan itu sahaja. takde tulis result pun kat borang tu. tanya orang kaunter tu pon, die jawab “ok, itu sahaja.” ish! mamat nih, rasa nak lempang jer. orang tanya elok2 die dok buat kerek plak. semalam dahle mood tak baik, takde mood nak layan orang kerek tu. so, blah jer.melihatkan keadaan di KK, menyebabkan rasa dalam ati, padanla kene cari duit banyak. senang. pape hal, g swasta jer. orang nyer dah lar ramai giler, pastu dikelilingi orang sakit plak, rasa macam diri sendiri dah sakit.ehehehe

pas setel kt KK, kitorang g s.alam, sign agreement dengan lawyer pasal umah. banyak giler kot he kene sign. letih den yang nengok ni ha..

then, we went to mines, cari bathrobe. he tried, tapi disebabkan free size, so he rasa cam agak kecik.cancel. rasa macam idea gediks tak menjadi jer nih sebab susah sangat nak cari bathrobe yang berkenan di hati. tak jadi membeli bathrobe, g rebrn,urut kaki. then, tetiba plak he changed the package. amek yang urut half body jugak. pergh! best giler! hilang sengal2. tapi semalam amoi tu tekan kat belakang badan i kuat sangat kot. sakit cket arini…

wah! tak sangka! entry paling panjang LV pernah buat with no pic langsung. hahaha!! thanks sanggup baca sampai abes ya. muahh!

8 comments:

  1. betul2..kalau swasta layanan dia kan men lagi..padan laa ngan fulusnya..hik2

    ReplyDelete
  2. wahhh bz gitu...tp rse lega kn bila byk benda dh settle? :)

    ReplyDelete
  3. gt hans: tu la kan..fulusnya mauk teball gtew. aduh..hehehe

    nana: tu la pasal. padahal ari keje tu. cuti halfday semalam. alhamdulillah..kene push him to setel his borang cepat so that i bley proceed with mine. hehehe

    ReplyDelete
  4. waa....bz nye..^_^

    anyway...singgah sini sambil follow kamu..salamkenal

    http://akemiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. miey anna: menggunakan masa sepenuhnye. hahahahaha. salam kenal babe! :)

    ReplyDelete
  6. alamak, x sangka nk wat HIV test ni payah rupanya. abeslahh i kursus kawen pon blom pegi. haha

    salam kenal vee :)

    ReplyDelete
  7. wah..ni dah macam cuti-cuti selangor ni..hihi

    ReplyDelete
  8. hidayati farhan: hehehe. leceh cket la. cepat2 p kursus.muahaha!! salam kenal ya

    mizz sue: kan??? rasa cam ari cooti plak kan?pusing2 selangor. hikhikhik :p

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers