my Friends

click2 laaaa

Sunday, May 8, 2011

jalan2

assalam semua! 2s LV iaitu smokey and shirou tengah tido. dorang dah tido, baru ada masa nak taip entry. kalau ttak, mami die bukak lappy, dorang pon sibuk nak menekan keyboard jugak. ni pon si shirou tido kat sebelah lappy. hehehe

semalam LV pergi midvalley. tu memang tempat biase kitorang hangout. sampai LV yang susah nak ingat jalan ni pon dah hafal jalan ke mid tu.hehehe. both of us kaki wayang. so, semalam tengok fast furious 5. best giler wooo!! memang tak sempat nak bosan langsung! rugi la sape yang belum tengok tu. p tengok cepat2 ek. dan tunggu sampai abes all the thank you stuff.hehehe

LV suke singgah petshop kalau g mall.kat mid de pet wonderland. LV suke g situ sebab de banyak stok barang yang LV cari. disebabkan food si shirou dah nak abes, maka kena la p cari. angkut trus 3kg, senang cter. pastu tangan gatal jugak tu pi capai collar untuk shirou. dah beli for shirou, kene beli for smokey jugak. smokey suka gigit buat main collar die bile tertanggal. baru beli jer, dah berbulu2 dah collar die. tunggu masa jer nak putus tu. hai la sayang oi..abes dah bajet mami tau untuk korang.sayang punyer pasal.hehehe..pastu de cat jugak tau kat pet wonderland tu. ala2 shirou bulu die. tapi die dah besar cket. dalam 4 bulan rasanya. aktif tu! acah dari luar jer, die sibuk nak ajak main. tapi yang kesiannya die macam sakit mata. mata die bukak half jer, pastu penuh ngan tahi mata.outer mata die pon dah merah cket. pastu kat area kening die, both sides macam botak cket. ish!! dorang ni tak jaga btol2 ker? kesian gilerrrrrr!! kalau LV banyak duit, de umah besar, LV dah beli bawak balik.kesian sungguh…

pastu, kitorang jalan2 lagi. pusing satu midvalley tu dengan gardens skali. cari kasut! hahaha!!! korang tak salah baca. memang cari kasut lagi. since kasut yang beli aritu, tak mendapat approval sebab kurang sesuai, maka misi hunting kasut bermula lagi. masuk jer kedai nine west, lewre, guess and few more. ada satu kasut kat nine west tu, cantik! pakai pon sedap giler!!! beza betol sarung kasut mahal and kasut murah.tapi kurang inch plak..huhuhuhu. kene la pi carik lagi pasni.

apa korang buat semalam? Batting Eyelashes

4 comments:

  1. i buat tahi mata & buat lemak je smlm...hahahaha

    ReplyDelete
  2. i pegi sek. sob sob. da bape tahun x jejak MV. huuuu

    ReplyDelete
  3. smlm gi gardens tgk fast 5..sm la plak kite ek! b4 dat, mkn dl kat foodcourt..pastu jln2 tgk kasut, pastu fast 5, pastu mkn lg kat papparich, pastu jln cket lg pastu balik! hehehe

    ReplyDelete
  4. nana: tu apa yang i buat arini. plus men game facebook.muahahaha!!

    HF: laa, dah lama tak p ek? kalau p skang nih, konpem kesesatan sekejap sebab dah banyak yang lain.hihi

    A.A: u pon giler tengok kasut? demam kasut la skang nih! muahahahaha!!!

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers